close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Media og design i Danmark

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land. Media og design innebærer etableringen av digital kunst, grafikk, animasjon og… Les mer

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Media og design innebærer etableringen av digital kunst, grafikk, animasjon og andre produkter for en rekke plattformer. Begge to-dimensjonale og tre-dimensjonale verdener er laget for bruk i mange programmer, inkludert dataspill, TV, filmer, mobile enheter, online chat, sosiale medier og virtuell virkelighet simulatorer.

Danmark 's høyere utdanning legger vekt på et teknisk høyere utdanning gjennom universitetet læring. De fleste av de danske universitetene tilbyr også kvalitet internasjonale studenter kultur på grunn av sin avslappede skandinavisk holdning.

Bachelorgrad i Media og design i Danmark

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University College of Northern Denmark
Aalborg , Danmark

Har du en grad i Design, Teknologi

Har du en grad i Design, Teknologi -
Bachelor
Fulltid
3 semestre
Engelsk
sep. 2021
15 mars 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre