BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Media og design i Portugal

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Media og design er et tverrfaglig felt, med fokus på å skape kunst og animert grafikk for en rekke miljøer. Design blir ofte omtalt i datagrafikk, virtual reality miljøer, animasjon og spill, og vises i et stort utvalg av plattformer, inkludert TV, gaming nettverk og mobile enheter.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Bachelorgrad i Media og design i Portugal

1 Resultater i Media og design, Portugal Filter

Bachelor i kommunikasjonsdesign

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)
Bachelor
<
Fulltid
<
6 semestre
Portugisisk
Campus

Den første syklusen i kommunikasjonsdesign har som mål å trene individer som er i stand til å designe visuelle kommunikasjonsmedier, med tanke på bildeidentitet, reklamedesign ...

Les mer