BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Media og kommunikasjon i Canada

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Medier og kommunikasjon studier omfatte et bredt spekter av fagområder der elevene må lære å kanalisere estetikk, kreativitet og innovasjon, samt utnytte kritiske ferdigheter for å produsere effektive kommunikasjonsmedier.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

Bachelorgrad i Media og kommunikasjon i Canada

2 Resultater i Media og kommunikasjon, Canada Filter

Bachelor i kommunikasjons- og medievitenskap

Carleton University Undergraduate
Bachelor
08 sep. 2021
<
Fulltid
<
4 år
01 april 2021
English (Canada)
Campus

Vi lever i et mediesamfunn, men hva betyr egentlig dette? Hvordan påvirker en verden, mettet av mediebilder, teknologier og tekster, hvordan vi lever og jobber? Hvordan påvirk ...

Les mer

Bachelor of Arts i kommunikasjon og media

Canadian Mennonite University
BA
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Hvordan kan mennesker bruke symboler, bilder og lyder for å skape mening som kan deles mellom grupper og enkeltpersoner? Når er det at bevisende publikasjoner blir propaganda? ...

Les mer