close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Media i Litauen

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.BA i Media berører det sosiale, programmerbar, mobil bildebehandling og nettverk sammenhenger for media. Studentene kan velge å major i område… Les mer

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

BA i Media berører det sosiale, programmerbar, mobil bildebehandling og nettverk sammenhenger for media. Studentene kan velge å major i områder innenfor medier som dokumentarer, robotikk, film, kritiske studier, virtuell virkelighet, video og digital kunst.

Republikken Litauen er det offisielle navnet på landet. Det er funnet i nordlige delen av Europa. Litauen setter vitenskap og teknologi i sitt utdanningssystem høyt. Det har de grunnleggende aspekter av primær, sekundær-og tertiær utdanningsnivåer. Litauen er en annen ledende land i tilbudet av kunst, vitenskap, engineering samt teknologiske kurs. Litauen har møtt flere utfordringer i høyere utdanning de siste årene som førte til opprettelsen av 20 universiteter for å forbedre sin tilgjengelighet.

Bachelorgrad i Media i Litauen

Minimér
format_list_bulleted Filtre
International School of Law and Business
Vilnius , Litauen

Markedsføring og Media Art er et nytt felles studieprogram gjennomført på engelsk, sammen med International University College of Bulgaria (heretter - IUC).

Markedsføring og Media Art er et nytt felles studieprogram gjennomført på engelsk, sammen med International University College of Bulgaria (heretter - IUC). -
Bachelor
Fulltid
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre