BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Media i Malaysia

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

I et medieprogram, kan studentene være i stand til å utforske etablering, produksjon og analyse av ulike typer medier. Media dekker mange forskjellige områder, blant annet sosiale medier, medieteknologi, entreprenørskap, strategisk markedsføring, film, historie og nyheter.

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia. Den består av tretten stater og tre føderale territorier og har en total landmasse på 329 847 kvadratkilometer atskilt av Sørkinahavet i to like store regioner, Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Bachelorgrad studie i Media i Malaysia

3 Resultater i Media, Malaysia Filter

Bachelor of Kommunikasjon (Hons) (Medievitenskap)

HELP University
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Mediestudieprogrammet tar en integrert tilnærming og et bredere blikk på medier i alle former, slik at kandidatene våre er forberedt på både tradisjonelle og ikke-tradisjonell ...

Les mer

Bachelor i multimedia design

Raffles University Iskandar
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Bachelor of Multimedia Design programmet dekker både teoretiske og praktiske aspekter av denne spennende karrieren. Studentene vil følge en omfattende digital medieplan i graf ...

Les mer

Bachelor i informasjonsteknologi (grafikk og multimedia) (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Institutt for grafikk og multimedia tilbyr heltidsstudieprogrammer som fører til tildeling av Bachelor of Information Technology (Grafikk og multimedia) (Hons).

Les mer