close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Media i Nashville USA

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter. Media-programmer kan lære om hvordan media er analysert og produsert. Den tverrfaglige felt av media kan dekke et bredt spekter av emner, fra sosiale… Les mer

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Media-programmer kan lære om hvordan media er analysert og produsert. Den tverrfaglige felt av media kan dekke et bredt spekter av emner, fra sosiale medier og teknologi til reklame og kringkasting.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Nashville er nordlige sentrale delen og hovedstaden i delstaten Tennessee, USA. På grunn av mange universiteter og høyskoler byen kalles som Athen i sør.

Beste skoler Bachelorgrad i Media i Nashville i USA

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Nossi College of Art
Nashville , USA

Bachelor of Graphic Arts (BGA) Graphic Design Media - For å utmerke seg som grafiker, må du lære av de som har lagt veien foran deg.

Bachelor of Graphic Arts (BGA) Graphic Design Media - For å utmerke seg som grafiker, må du lære av de som har lagt veien foran deg. -
Bachelor
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre