28 Bachelor Programmer i Medieteknologi 2024

Bachelor Programmer i Medieteknologi 2024Filter
    • Iserlohn, Tyskland
    • Hamburg, Tyskland
    • + 1 more

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Utnytt sosiale medier, SEO og direkte til forbrukermarkedsføring for å øke merkevarebevisstheten og øke virksomheten og verdien. Fra blockchain til virtual reality til kunstig intelligens, media- og markedsføringsledere er med på å forme fremtidige trender. Når de er uteksaminert, har studentene våre den kompetansen og lederegenskapene som trengs for å jobbe på et internasjonalt nivå. I tillegg vil de ha velbegrunnet grensesnittkunnskap innen forretningsadministrasjon / økonomi, media, kommunikasjon og ledelseskompetanse.

    • Breda, Nederland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Er det drømmen din å jobbe i spillindustrien? Kom og studer i Breda! Creative Media and Game Technologies er ikke bare et studieprogram, det er en måte å leve på.

    • Winter Park, USA

    Fulltid, Deltid

    108 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Læreplanen for digital kinematografi fordyper deg i kunsten å digital video- og filmproduksjon for en rekke utsalgssteder. Ved å bruke de nyeste verktøyene som er tilgjengelige for dagens medieutviklere, vil du lære hvordan du lager profesjonelt innhold for kringkastet TV, nettbaserte medier, mobilapplikasjoner og uavhengige filmer

    • Ottawa, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Online teknologier utvikler seg raskt, revolusjonerer måten vi kommuniserer med hverandre, formidler informasjon og forteller historier. Carleton's Bachelor of Media Production og Design grad vil gi deg de ferdighetene du trenger for å utnytte webteknologier for å produsere svært visuelle, overbevisende og fordybende brukeropplevelser som bringer data og historier til livs.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fulltid, Deltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette Bachelor of Multimedia Technology (Hons) i Interactive Multimedia Design-programmet inkluderer studier i kreativ multimedia inkludert visuelle effekter, lyd- og videoproduksjon, 2D- og 3D-animasjon, webutvikling, spilldesign og interaktiv mediedesign. Studentene utvikler design og multimedia ferdigheter gjennom en kombinasjon av individuelt og praktisk gruppeprosjektarbeid og forelesningsmateriell.

    • Kaunas, Litauen

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet er designet for de som ønsker å lære å "leke med språk", kjenner hemmelighetene til elektronisk kommunikasjon, analysere grammatikk av "visuell design" og mestre noen få fremmedspråk (fransk, tysk, russisk, italiensk, spansk eller svensk) . Innovative språkløsninger er en integrert del av aktivitetene innen media, PR, reklame, markedsføring, etc.

    • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digitale medier definerer vår tid og er med på å forme livene våre. Dette kurset vil hjelpe deg med å forberede deg til en karriere i denne spennende, stadig skiftende sektoren.

    • San Francisco, USA

    Fulltid, Deltid

    8 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    School of Communications & Media Technologies BA-programmet gir en dynamisk utdannelse av viktige moderne mediekunnskaper, inkludert fundament i historiefortelling, kringkasting, journalistikk og mobile plattformer. Under veiledning av bransjeeksperter lærer studentene å skyte, redigere, skrive og være vertskap for sine egne produksjoner, og bruke de nyeste teknologiene til å streame og kringkaste dem.

    • Stuttgart, Tyskland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Denne Bachelor of Engineering gir teknisk utdanning i Tyskland, mens studentene vil bli bevæpnet med de profesjonelle, kreative og tverrkulturelle ferdighetene som trengs for å trives i inn-og utland.

    • Kokomo, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Bachelor of Science i New Media, Art & Technology er for studenten som ønsker å være mer fokusert på nye medie tema innen sin mastergrad. Den store består av 45 studiepoeng av kurs i New Media, Art & Technology, fordelt mellom en nødvendig kjerne og kurs innenfor en valgt konsentrasjon, inkludert valgfag.

    • Turkey Online, Tyrkia

    Fulltid

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Tyrkisk

    Avdelingen av New Media er et tverrfaglig program som gir teoretisk og praktisk opplæring med en kritisk tilnærming innen digitale medievitenskap. Informasjon blir tilgjengelig når som helst hvor som helst med utviklingen av datamaskin, internett og telekommunikasjon teknologi,

    • Wuhan, Kina
    • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Kinesisk

    Digital medieteknologi for å utvikle kompetanse nyutdannede har en rekke tverrgående ansvar, for å gi studentene den nødvendige kunnskapsgrunnlaget slik at det kan designe, utvikle multimedieinnhold og

    • Suzhou, Kina

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I programmet BEng Digital Media Technology lærer du hvordan datastyrte eller elektroniske enheter kan representere, ta opp, overføre, behandle, vise og samhandle med multimediainformasjon, for eksempel tekst, lyd, bilder, video og animasjoner. Datavitenskapsteknologier du vil lære om inkluderer programmering, signal- og bildebehandling, internasjonale nettverk, datagrafikk og spilldesign og styring av multimediesystemer.

    • Southsea, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kreative teknologier blir raskt en integrert del av industrien og samfunnet, og transformerer hvordan vi bruker informasjon og samhandler med verden. Oppdag kunstnerskapet i dem og bli en innovativ innholdsskaper som driver transformasjon på vårt Creative Media Technologies-gradskurs. Enten du er interessert i videoproduksjon, animasjon, webdesign, mobilspilling eller nye teknologier som virtuell virkelighet (VR) og utvidet virkelighet (XR), vil du utforske kreative teknologier og deres innvirkning på oppslukende opplevelser. Ved å ta del i live klientprosjekter og plasseringer kan du skreddersy graden din til din spesialitet og spisse kunnskap og evner i et profesjonelt miljø. Du vil vokse til en altomfattende medieprodusent klar for en karriere innen felt som nettutvikling, innholdsmarkedsføring og TV- og filmproduksjon.

    • Xuhui District, Kina

    På universitetsområdet

    Dette digitale mediekurset legger til et viktig element i forretningsforståelse til teknisk kompetanse og kreativ stil, og utforsker web- og rik internettutvikling, animasjon, tredimensjonal modellering og videoproduksjon. Du tilegner deg et bredt spekter av tverrfaglige ferdigheter som vil gjøre deg til en attraktiv kandidat for nåværende og fremvoksende nett- og multimedieteknologiske roller. Du vil omfavne en kombinasjon av kreative og tekniske disipliner som gjør at du kan jobbe og utvikle en karriere i den raskt voksende og svært konkurransedyktige digitale mediesektoren. Kurset blir undervist av et erfaren team av akademikere og utøvere som ikke bare tilbyr akademisk ekspertise, men også nåværende bransjerelevans, praksis og forretningsinnsikt.