close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Mote i Brasil

I Brasil, jobber mot en bachelorgrad er noe mange studenter gjør etter sin videregående utdanning er fullført. En bachelorgrad oppnås ved et universitet og tar omtrent fire til seks år å fullføre. Etter en lavere grad er opptjent, kan en student fortsette å oppgradere skolen. Hva er en Bachelor i Fashion i Brasil? Mote omfatter alle stiler av klær, tilbehør, sko, frisyrer og sminke. Kl… Les mer

I Brasil, jobber mot en bachelorgrad er noe mange studenter gjør etter sin videregående utdanning er fullført. En bachelorgrad oppnås ved et universitet og tar omtrent fire til seks år å fullføre. Etter en lavere grad er opptjent, kan en student fortsette å oppgradere skolen.

Hva er en Bachelor i Fashion i Brasil? Mote omfatter alle stiler av klær, tilbehør, sko, frisyrer og sminke. Klær utseende har utviklet seg gjennom historien, med en eksplosjon i bransjen for alle i løpet av de siste 50 årene. Studenter som er interessert i hovedfag i mote lære mange ting relatert til design, kunst og estetikk. Noen av de typer klasser mote studenter tar inkludere tegning, tredimensjonal design, fargeteori, kunst undersøkelse, sammensetning og tekstiler.I tillegg kan studentene innen mote avdeling også studere historie drakt samt teknologi programmer knyttet til fremtidig utvikling av klær.

Lære om mote kan hjelpe deg å forstå det grunnleggende klær design for andre, og også hjelpe deg å velge de beste passer for ditt eget unike utseende. Det er en spennende og uforutsigbar feltet åpner for reisemuligheter.

I Brasil kan statlig finansiert universiteter tilbyr programmer som er gratis for innbyggerne. For studenter med opprinnelse utenfor Brasil, kan de kvalifisere for reduserte priser avhengig av plasseringen av skolen og den type program.

De ulike valg av karriere i moteindustrien er varierte. Moteindustrien kan ta deg rett til topps med en jobb som designer for et stort motemerke i New York, Paris eller en annen global storby. En annen mulighet kan være en jobb som arbeider i uniform design.Designere arbeider også i film, fjernsyn og teater med kostymedesign. Noen studenter velger å bli mote kjøpere for detaljhandelen. For de som liker tegne side av design, er det også okkupasjonen av mote illustratør.

Når du har besluttet å satse på en fremtid i mote, prøv online klasser. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)
Rio de Janeiro, Brasil

Anerkjent med en grad av fortreffelighet, tildelt av Kunnskapsdepartementet - MEC danner selvfølgelig Textile Engineer, en fagperson som vil være i stand til å arbeide på alle ... +

Anerkjent med en grad av fortreffelighet, tildelt av Kunnskapsdepartementet - MEC danner selvfølgelig Textile Engineer, en fagperson som vil være i stand til å arbeide på alle stadier av produksjon og service leveranse av et tekstilindustrien og klær: fra valg av mest egnede råmaterialer, gjennom produksjonsprosesser, til kvalitetskontroll og markedsføring av det endelige produktet. -
Bachelor
Fulltid
5 år
Portuguese (Brazil)
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter