Filter
Bachelorgrader
Brasil Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn Bachelorgrader i Mote i Brasil

I Brasil, jobber mot en bachelorgrad er noe mange studenter gjør etter sin videregående utdanning er fullført. En bachelorgrad oppnås ved et universitet og tar omtrent fire til seks år å fullføre. Etter en lavere grad er opptjent, kan en student fortsette å oppgradere skolen.

Hva er en Bachelor i Fashion i Brasil? Mote omfatter alle stiler av klær, tilbehør, sko, frisyrer og sminke. Klær utseende har utviklet seg gjennom historien, med en eksplosjon i bransjen for alle i løpet av de siste 50 årene. Studenter som er interessert i hovedfag i mote lære mange ting relatert til design, kunst og estetikk. Noen av de typer klasser mote studenter tar inkludere tegning, tredimensjonal design, fargeteori, kunst undersøkelse, sammensetning og tekstiler.I tillegg kan studentene innen mote avdeling også studere historie drakt samt teknologi programmer knyttet til fremtidig utvikling av klær.

Lære om mote kan hjelpe deg å forstå det grunnleggende klær design for andre, og også hjelpe deg å velge de beste passer for ditt eget unike utseende. Det er en spennende og uforutsigbar feltet åpner for reisemuligheter.

I Brasil kan statlig finansiert universiteter tilbyr programmer som er gratis for innbyggerne. For studenter med opprinnelse utenfor Brasil, kan de kvalifisere for reduserte priser avhengig av plasseringen av skolen og den type program.

De ulike valg av karriere i moteindustrien er varierte. Moteindustrien kan ta deg rett til topps med en jobb som designer for et stort motemerke i New York, Paris eller en annen global storby. En annen mulighet kan være en jobb som arbeider i uniform design.Designere arbeider også i film, fjernsyn og teater med kostymedesign. Noen studenter velger å bli mote kjøpere for detaljhandelen. For de som liker tegne side av design, er det også okkupasjonen av mote illustratør.

Når du har besluttet å satse på en fremtid i mote, prøv online klasser. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

2 Results in Mote, Brasil

Other options within this field of study:
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Anerkjent med en grad av fortreffelighet, tildelt av Kunnskapsdepartementet - MEC danner selvfølgelig Textile Engineer, en fagperson som vil være i stand til å arbeide på ... [+]

I løpet og differensial

Anerkjent med en grad av fortreffelighet, tildelt av Kunnskapsdepartementet - MEC danner selvfølgelig Textile Engineer, en fagperson som vil være i stand til å arbeide på alle stadier av produksjon og service leveranse av et tekstilindustrien og klær: fra valg av mest egnede råmaterialer, gjennom produksjonsprosesser, til kvalitetskontroll og markedsføring av det endelige produktet.

Målet med kurset er å utdanne ingeniører med egenskaper, ferdigheter og holdninger som passer til løsning av problemer knyttet til produkter, prosesser og tjenester, for eksempel: design, utvikle og administrere integrerte systemer av mennesker, materialer, utstyr og informasjon; Bruker opp ressursene ervervet fra kunnskaper og ferdigheter i grunnleggende fag sammen med prinsipper og metoder for teknisk analyse og design å spesifisere, forutsi og evaluere resultatene som kan oppnås fra disse systemene.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
March 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Hele mote-systemet tar i dybden et kurs som forbereder studenten til å opptre på det konkurranseutsatte globale markedet - forbrukere, identiteter og trender, skapelse og ... [+]

DENNE KURSEN LÆRES I PORTUGAS SPRÅK.

HVORFOR?

Hele mote-systemet tar i dybden et kurs som forbereder studenten til å opptre på det konkurranseutsatte globale markedet - forbrukere, identiteter og trender, skapelse og utvikling av produkter, bilde og kommunikasjon av Fashion og dets virksomheter.

FOR HVEM?

For unge som er lidenskapelige for Fashion, som ønsker å oppdage de ulike mulighetene for å handle i dette markedet, å leve i praksis, for å utvikle sine kreasjoner, å bygge en solid formasjon og en bevisst, realistisk og nyskapende visjon for nye tider.

Hvordan er det?

Tenk, opprett og lag Mote fra den moderne tilnærmingen til Design, som involverer mennesker, produkter og markeder. Design samlinger for ulike målgrupper og ta vare på alle detaljer for å bli en komplett profesjonell eller starte ditt eget merke.... [-]

Brasil São Paulo
February 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk