close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Mote i Russland

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.Moteprogrammer kan hjelpe studenter med å utvikle deres unike estetikk og deres distinkte visjoner, samt hjelpe dem med å forvandle sine idéer om til kreative og innovative motedesign. Tren… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Moteprogrammer kan hjelpe studenter med å utvikle deres unike estetikk og deres distinkte visjoner, samt hjelpe dem med å forvandle sine idéer om til kreative og innovative motedesign. Trender kan inngå i studieplanen i tillegg til diverse andre emner som er relevante innen moteindustrien.

Russland eller, også offisielt kjent som Den russiske føderasjon, er et land i det nordlige Eurasia. Utdanning i Russland er gitt hovedsakelig av staten og er regulert av departementet for utdanning og vitenskap. I Russland, tar det ca 70% av treningstiden for kontakten leksjoner med en lærer, resten 30% av arbeidsmengden viet til selvstudium av materialet.

Bachelorgrad program i Mote i Russland

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Vladivostok State University of Economics and Service
Vladivostok, Russland

Fashion design er en profil som dannes i studenter estetiske og andre faglige kompetanse som gjør dem til selv å lage sine egne samlinger av klær og bedriftens identitet.

Fashion design er en profil som dannes i studenter estetiske og andre faglige kompetanse som gjør dem til selv å lage sine egne samlinger av klær og bedriftens identitet. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter