close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Motedesign i Russland

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter. Studenter som studerer mote design kan lære om kunsten å designe og lage forskjellige typer klær og tilbehør. Historie, teknikker, tegning og næri… Les mer

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Studenter som studerer mote design kan lære om kunsten å designe og lage forskjellige typer klær og tilbehør. Historie, teknikker, tegning og næringsliv er mulige temaene i planer på dette området.

Russland eller, også offisielt kjent som Den russiske føderasjon, er et land i det nordlige Eurasia. Utdanning i Russland er gitt hovedsakelig av staten og er regulert av departementet for utdanning og vitenskap. I Russland, tar det ca 70% av treningstiden for kontakten leksjoner med en lærer, resten 30% av arbeidsmengden viet til selvstudium av materialet.

Bachelorgrad program i Motedesign i Russland

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Vladivostok State University of Economics and Service
Vladivostok, Russland

Fashion design er en profil som dannes i studenter estetiske og andre faglige kompetanse som gjør dem til selv å lage sine egne samlinger av klær og bedriftens identitet.

Fashion design er en profil som dannes i studenter estetiske og andre faglige kompetanse som gjør dem til selv å lage sine egne samlinger av klær og bedriftens identitet. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre