close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Motekommunikasjon i Shoreditch Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap. Mote kommunikasjon programmer gi studentene muligheten til å jobbe med en rekke visuelle og media kommunikasjonsmetoder som brukes i moteindustrien. Disse inkluderer fotog… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Mote kommunikasjon programmer gi studentene muligheten til å jobbe med en rekke visuelle og media kommunikasjonsmetoder som brukes i moteindustrien. Disse inkluderer fotografering, digitale medier, film, grafisk kommunikasjon, styling og utstilling produksjon.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Beste skoler Bachelorgrad studie i Motekommunikasjon i Shoreditch i Storbritannia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Europäische Hochschule für Wirtschaft und Management
Shoreditch, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Vil du få viktige ferdigheter innen moteadministrasjon og kommunikasjon, med sikte på en karriere i den internasjonale mote- og mediebransjen?

Vil du få viktige ferdigheter innen moteadministrasjon og kommunikasjon, med sikte på en karriere i den internasjonale mote- og mediebransjen? -
Bachelor
Engelsk
aug. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre