BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Multimedia i Portugal

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

En bachelorgrad i Multimedia introduserer studentene til en rekke emner relatert til media. Det har til hensikt å kombinere kunst med digital teknologi. På denne måten vil elevene lære om produksjon, multimedia design og evaluering av prosjekter.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Bachelorgrad studie i Multimedia i Portugal

2 Resultater i Multimedia, Portugal Filter

Bachelor i multimedia

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)
Bachelor
<
Fulltid
<
6 semestre
Portugisisk
Campus

Målene med dette studiet er å trene kandidater med verktøy og ferdigheter for å: tolke og konstruere med semantisk streng passende muntlige og skriftlige uttalelser til forskj ...

Les mer

Lavere / høyere grad i informasjonsteknologi og multimedia

Castelo Branco University of Applied Sciences
BSc
<
3 år
Portuguese (Portugal)
Campus

Profesjonell trening i stand til å designe, implementere og vedlikeholde programvare og informasjonssystemer, og er spesielt egnet for utvikling av applikasjoner og multimedie ...

Les mer