BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Multimedia i Târgu Mureș Romania

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Studenter av en bachelorgrad lære om produksjon, multimedia design og evaluering av prosjekter. Dette er fordi graden har til hensikt å kombinere kunst med digital teknologi og på grunn av dette lærer en rekke emner knyttet til media og kunst.

Rumensk universitet kvalifikasjoner høyt verdsatt og anerkjent i Europa og utenfor, laveste skolepenger og levende kostnader i Europa. Rumenerne har en gammel og rik historie, spesielt i hovedstaden Bucuresti med sine 2 millioner mennesker. Internasjonale studenter er villige til å studere i Romania kan gjelde enten til Utdannings-og forskningsdepartementet eller til den valgte rumensk universitet, for å motta Letter of Acceptance.

Beste skoler Bachelorgrad program i Multimedia i Târgu Mureș i Romania

1 Resultater i Multimedia, Târgu Mureș Filter

Audio - visuell multimediekommunikasjon

University Of Arts From Târgu-Mureș
Bachelor
sep. 2021
Engelsk
Ungarsk
Rumensk

University Of Arts From Târgu-Mureș har fått en velfortjent prestisje i Romania og i utlandet på grunn av en felles innsats og også på grunn av å anta og gjennomføre noen euro ...

Les mer