BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Multimedia i Indianola USA

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Multimedia er et felt som kombinerer en rekke ulike kommunikasjonsmåter og stiler for effektivt å formidle ideer i den moderne verden. Det kan inneholde videoopptak, fotografering, interaktive medier, skriving og lyddesign.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Topp universiteter Bachelorgrad i Multimedia i Indianola i USA

1 Resultater i Multimedia, Indianola Filter

Bachelor i multimedia journalistikk

Simpson College
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

En grad i multimedia journalistikk betyr at våre studenter mestre kunsten av tradisjonell skriving, redigering og rapportering ferdigheter, samt lære å lage podcaster, video o ...

Les mer