BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrad studier i Musikk i Grønn havn USA 2020/2021

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

For studenter som ønsker å videreutvikle sine faglige eller tekniske sysler i musikk, er det musikkstudier som vektlegger både det teoretiske og performative aspekter av feltet. Musikk er et tverrfaglig felt, med fokus på områder som spenner fra historie og teori til komposisjon til ytelse.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Green Bay er en by i Wisconsin godt kjent som hjembyen til Green Bay Packers, en NFL team. Green Bay er kjent som en av de mest levende, konsentrert og støttende NFL fotball byene i USA.

Deltid Bachelorgrad program i Musikk i Grønn havn i USA

1 Resultater i Musikk, Grønn havn Filter

Bachelor i musikk

University Of Wisconsin - Green Bay
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

The Music programmet er et ledende selskap innen scenekunst ved University of Wisconsin-Green Bay gir en musikalsk utdanning jordet i ytelse, historiske og kulturelle kontekst ...

Les mer