BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrad studier i Musikkbransje i Tyskland 2020/2021

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Musikkbransjen er et felt som kan hjelpe elevene bedre utvikle de økonomiske, ledelsesmessige, markedsføring og opptak ferdigheter som trengs for en karriere i musikkbransjen og ledelse. Enkeltpersoner som spesialiserer seg på musikkbransjen kan gå på å jobbe for plateselskaper, platestudioer, eller som bandet ledere.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Deltid Bachelorgrad program i Musikkbransje i Tyskland

2 Resultater i Musikkbransje, Tyskland Filter

Musikkledelse (BA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
BA
BA
okt. 2020
<
Fulltid
<
7 semestre
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Studer en Bachelor of Arts in Music Management. Dette BA-programmet for Media Management undervises i sin helhet på engelsk på vårt Macromedia-campus i Berlin, Tyskland.

Les mer

Bachelor i musikkbransjen

SAE Institute Berlin
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;42 måneder
Engelsk
Campus

Med fokus på entreprenørskap har dette programmet blitt utviklet for å omfatte innovative forretningsmodeller for en digital tidsalder og gi deg kunnskap og ferdigheter i vikt ...

Les mer