close

Filtre

Se resultater

Deltid Bachelorgrad programmer i Instrumental musikk 2020/2021 Oceania

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon. Studenter i musikkinstrument vil normalt ha valg av vekt på ett instrument eller vokal, og kan studere fag som musikkteori, komposisjon, øreopplæri… Les mer

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Studenter i musikkinstrument vil normalt ha valg av vekt på ett instrument eller vokal, og kan studere fag som musikkteori, komposisjon, øreopplæring og ytelse. Programmer er ofte rettet mot å forberede studenten til en karriere som utøvende musiker.

Oceania også kjent som Oceanica er en region sentrert på øyene i det tropiske Stillehavet. [4] Meninger om hva som utgjør Oceania spenner fra sine tre underregioner av Melanesia, Mikronesia og Polynesia [5] til videre forstand, hele isolerte regionen mellom Asia og Amerika, inkludert Australasia og Malay Archipelago.

Bachelorgrad Deltid i Instrumental musikk Oceania

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Australian Institute of Music
Sydney , Australia

Fra ubegrenset potensial til profesjonell fortreffelighet. Ta ytelsen til neste nivå.

Fra ubegrenset potensial til profesjonell fortreffelighet. Ta ytelsen til neste nivå. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre