BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Nødadministrasjon i Colombia

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Vitenskapsmenn som velger å studere krisehåndtering, kan lære planlegging og styring av teknikker for katastrofe og kriserespons. Dette inkluderer inngrep i situasjoner som involverer naturkatastrofer, gisselforhold, farlige nødsituasjoner, krigstider og andre sikkerhetsfarer. 

Colombia er et virkelig mangfoldig og unikt land, som ligger i det nordvestlige hjørnet av Sør-Amerika. Med vennlige mennesker, eksotiske landskap og kosmopolitiske byer, er Colombia definitivt stedet å lære spansk.

Bachelorgrad program i Nødadministrasjon i Colombia

2 Resultater i Nødadministrasjon, Colombia Filter

Bachelor of nødetatene administrasjon

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Den BEMS grad forbereder kandidatene til lederroller i å redde liv og eiendom fra den ødeleggende virkningen av katastrofer.

Les mer

Bachelor Emergency Management Services - Hele samfunnet

Anderson University South Carolina
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
Campus
Nettstudier

Formålet med Bachelor i Emergency Services Management med spesialisering i Whole samfunn studium gir et mangfold av kurs utviklet for å tilby studentene den teoretiske og prak ...

Les mer