BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Nødadministrasjon Nord-Amerika 2020

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Studier i beredskapshåndtering innebærer å skaffe seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å beskytte lokalsamfunnene mot nedfall av naturkatastrofer eller menneskeskapte katastrofer. Disse studiene kan omfatte teknikker i planlegging, styring og organisering av lag for å gripe inn og sikre offentlig sikkerhet i krisesituasjoner.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

Bachelorgrad program i Nødadministrasjon Nord-Amerika

3 Resultater i Nødadministrasjon, Nord-Amerika Filter

Bachelor of nødetatene administrasjon

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Den BEMS grad forbereder kandidatene til lederroller i å redde liv og eiendom fra den ødeleggende virkningen av katastrofer.

Les mer

Bachelor i Bedrift og Homeland Security

Mercy College
BSc
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Beskytt vår nasjonale infrastruktur mot terrorisme og andre kriminelle trusler. . . Lær hva du trenger for å lykkes i et utvidende og dynamisk felt som spiller en rolle i nest ...

Les mer

Bachelor Emergency Management Services - Hele samfunnet

Anderson University South Carolina
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
Campus
Nettstudier

Formålet med Bachelor i Emergency Services Management med spesialisering i Whole samfunn studium gir et mangfold av kurs utviklet for å tilby studentene den teoretiske og prak ...

Les mer