Filter
Bachelorgrader
Brasil Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn Bachelorgrader i Naturvitenskap i Brasil

Bachelorgrader refererer til utdanningsprogrammer som ofte kommer etter elevene har fullført videregående opplæring. Disse programmene kan variere i lengde fra så lite som tre år til så mye som fem eller flere, og de hjelper studentene fordypning innen ett av mange ulike felt.

Hva er en Bachelor i naturvitenskap i Brasil? En Bachelor i naturvitenskap kan omfatte klassene på en eller en kombinasjon av mange av de ulike vitenskapelige disipliner, inkludert biologi, kjemi, matematikk, geologi og mer. Denne graden er ofte et godt valg for folk som ønsker en bred vitenskap utdanning eller ennå ikke vet hvilken de ville for å spesialisere seg i. Arbeids kan inkludere hands-on lab klasser og klasser i grunnfagene.

Det er mange fordeler med å få en Bachelor i naturvitenskap.Fra å lære viktige fakta og få erfaring som kan endre folks liv til å få tilgang til givende, høy-betalende stillinger, naturvitenskap inkluderer en svært lukrativ rekke yrker.

Ikke bekymre deg for mye om ikke å være i stand til å finne et program til rett pris. Det finnes et bredt utvalg priser, og det er trolig en som passer ditt budsjett.

Som utdannet ved en naturlig vitenskaper program, vil du sannsynligvis spesialisere seg i ett område, og din jobb kan omfatte forskning i et laboratorium eller utdanningsinstitusjon, eller du kan jobbe i en bransje setting. Avhengig av din spesialitet, kan jobben din tillate deg å reise mye og kan kreve mye hands-on arbeid. Mange mennesker i science industrien velger å tjene oppgradere grader eller doktorgrader for å få mer troverdighet og prestisje i sine karrierer. I tillegg til å arbeide i ulike bransjer, noen naturlig realister bli professorer og arbeid i akademia.

Du har mange muligheter for hvor er hvordan å fullføre Bachelor of Natural Sciences. Klassene er tilgjengelig på nettet eller i-person. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

 

Les mer Minimér
Other options within this field of study:
Andre studiemuligheter i Sør-Amerika

2 Results in Naturvitenskap, Brasil

Other options within this field of study:
Universidade Santa Úrsula (USU)

Kurset of Biological Sciences, en pioner innen området for naturvitenskap i Rio de Janeiro så dyktige fagfolk med høy vitenskapelig produktivitet, inn i miljøet som en vi ... [+]

Kurset of Biological Sciences, en pioner innen området for naturvitenskap i Rio de Janeiro så dyktige fagfolk med høy vitenskapelig produktivitet, inn i miljøet som en viktig kvalifiseringsprosess på flere områder.

Opplevelsen av biologi ved Santa Ursula University (USU), internasjonalt respektert, sier universitetet som en av de mest godt forberedt institusjoner i vårt land for faglig kvalifikasjon i helse- og miljø.

The Professional uteksaminert fra USU vil være i stand til å: Utføre oppgaver og ansvar knyttet til diagnostikk i menneskers helse og økosystemer, plante- og dyre helsestasjoner, sykehus, laboratorier, sentre og forskningsinstitusjoner og produksjonsselskaper og dyreparker; Plan, utvikle, lede og evaluere prosjekter innenfor biologi of Health i henhold til de nye teknikker og metoder, samsvar med gjeldende regler og protokoller, samt kvalitetssikring; Oppsøk utvikling av metoder og metoder kontekst og tilpasset ulike sosioøkonomiske realiteter, med sikte på effektivitet, kvalitet, kostnadsreduksjon og bruk av ren teknologi.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
March 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade Do Vale Do Itajaí

O curso de Oceanografia enfatiza a formação de um profissional crítico e criativo, capaz de identificar e resolver problemas, de atuar de modo empreendedor e ético. A for ... [+]

Bacharel em Oceanografia

O curso de Oceanografia enfatiza a formação de um profissional crítico e criativo, capaz de identificar e resolver problemas, de atuar de modo empreendedor e ético. A formação técnico-científica está direcionada ao conhecimento e à previsão do comportamento dos oceanos e ambientes transicionais sob todos os seus aspectos, com vistas a capacitar o profissional a atuar de forma transdisciplinar nas atividades de uso e exploração racional de recursos marinhos e costeiros, renováveis e não renováveis.

Campo de atuação do profissional

O oceanógrafo está apto a atuar, em Universidades e centros de pesquisa, nas atividades de ensino, pesquisa e/ou extensão. No setor público pode atuar em órgãos federais, estaduais e municipais como secretarias de Meio-Ambiente, secretarias de Agricultura e Pesca; secretarias de Obras e de Saneamento e em diversas divisões do Ministério da Marinha. No setor privado, está apto a trabalhar em cooperativas de produtores, setores de segurança e meio ambiente de indústrias químicas e gestão ambiental de portos, indústrias do setor de controle de efluentes e da poluição ambiental, empresas de consultoria ambiental, empresas de engenharia ligada à zona costeira, empresas de prospecção sísmica, empresas de exploração, produção e distribuição mineral (de petróleo e gás e derivados), empresas de extensão pesqueira e aquícola.... [-]

Brasil Itajaí Balneário Camboriú
March 2019
Heltid studier
Deltid
9 semestre
Campus
Les mer på norsk