$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Hilversum i Nederland 2022

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provi… Les mer

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Bachelorgrad studier i Hilversum i Nederland

Minimér
Les mer om å studere i Nederland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Applied Sciences Business School Notenboom
Hilversum, Nederland

Hva er din drøm? Kjører du et feriested i Karibien? Er dine ambisjoner i hotellbransjen, arrangementer og organisering av gjestfrihetskonsepter?

Hva er din drøm? Kjører du et feriested i Karibien? Er dine ambisjoner i hotellbransjen, arrangementer og organisering av gjestfrihetskonsepter? -
Bachelor
Nederlandsk
Campus