Filter
Bachelorgrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 3 Bachelorprogrammer i Offentlig forvaltning 2019

En bachelorgrad er kronen på verket for studenter som har fullført en lavere studium ved en høyskole eller universitet. Det tar vanligvis mellom tre og fire år å fullføre, og kan etterfølges av videre studier på høyere nivå.

Hva er en Bachelor i Public Management? Dette programmet fokuserer på lederstillinger holdt i offentlig sektor. Kurs i en slik læreplan kan være tverrfaglig og inkluderer fag som tilgang til offentlige tjenester, Innføring i politikk og offentlig forvaltning. I tillegg til å lære i klasserommet, kan graden også inkludere en praktisk komponent som gir studentene mulighet til å utvikle ferdigheter videre i en hands-on innstilling. Denne erfaringskunnskap kan i stor grad fordeler studenter og hone kompetanse innen fagområdet.

The Bachelor i Public Management tilbyr fordeler som spenner fra utvikling av lederegenskaper til kjennskap til offentlig politikk.I kombinasjon, disse kvalitetene utruste kandidatene for en rekke yrker og muligheter.

Den undervisning og avgifter pålagt av hvert universitet vil avhenge av en rekke faktorer. For å beregne hva kostnadene vil bli, bør du kontakte opptakskontor ved skolen du ønsker å tjene denne graden på.

Etter eksamen, vil du oppdage at du grad er relevant for stillinger i en rekke sektorer. Fordi en Bachelor i Public Management utvikler elevenes lederegenskaper, kan du være en god løsning for lederstillinger i mange innstillinger. Hvis du ønsker å jobbe i offentlig sektor og utnytte din grad til det ytterste, vil arbeidsplasser i sosialt arbeid og samfunnet oppsøk sannsynlig appellere til deg. Dine kvalifikasjoner og kompetanse vil appellere til potensielle arbeidsgivere, også. Hvis du velger å bruke din grad annerledes, men du kan forfølge arbeid rådgivning eller opplæring i et område som er relevante for dine interesser.

Du kan være i stand til å tjene en Bachelor i Public Management gjennom online klasser. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

3 Resultater i Offentlig forvaltning

International Business College Mitrovica (IBCM)

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorstudiet gir studentene muligheten til å møte utfordringene i moderne offentlig forvaltning og reform. ... [+]

Bachelor i Public Service Management

Bachelor i Public Service Management IBCM

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorstudiet gir studentene muligheten til å møte utfordringene i moderne offentlig forvaltning og reform. Den dekker en rekke sosiale, demokratiske og økonomiske begreper som menneskerettigheter, innovasjon, utvikling og europeisk integrasjon. Vi tar sikte på å utstyre våre studenter med et problem å løse tankesett og et klart sett av verdier for å hjelpe dem til å møte utfordringene offentlige tjenestemenn og moderne borgere i dag.

Internasjonale og akkrediterte grader

Studiet undervises på engelsk og er basert på European Credit Transfer System (ECTS). Kursene er internasjonalt anerkjent og overdras.... [-]

Kosovo Mitrovica
October 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Southern Technical College

Verden trenger sterke, kunnskapsrike ledere som er dedikert til å hjelpe andre. Ofte de som holder offentlige tjeneste grader er den mest kvalifiserte. I Public Service o ... [+]

Bachelor i Public Service Administration

Verden trenger sterke, kunnskapsrike ledere som er dedikert til å hjelpe andre. Ofte de som holder offentlige tjeneste grader er den mest kvalifiserte. I Public Service og Administration studiet ved Southern Technical College, kan du få et grunnlag i rettssystemet og kriminologi som du utvider din kunnskap og salgbarhet.

I disse forvaltningsstudieprogrammene, kan du velge en konsentrasjon i de områdene av Law Enforcement og Kriminalomsorgens Administration, Criminal Justice Technologies and Social Justice. Etter eksamen, vil du være kvalifisert for en rekke stillinger i rettssystemet, sosiale tjenester og beredskap ledelse felt.

På Southern Technical College, kan våre erfarne instruktører og dedikerte medarbeidere hjelpe deg å ta det neste steget i livet ditt. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi skiller seg ut blant forvaltningens studieprogrammene.... [-]

USA Fort Myers Port Charlotte Tampa
September 2019
Heltid studier
176 uker
Campus
Les mer på norsk
The Education University of Hong Kong

Bachelor of Social Sciences (Honours) i Policy Science and Management (BSocSc (PSM)) er et unikt program. Målet er å utvikle ferdigheter knyttet til politisk analyse og e ... [+]

Bachelorgrad studier i Offentlig forvaltning. Programmål

Bachelor of Social Sciences (Honours) i Policy Science and Management (BSocSc (PSM)) er et unikt program. Målet er å utvikle ferdigheter knyttet til politisk analyse og evaluering, kritisk og analytisk kapasitet for å vurdere og forstå prosesser i policyformulering, implementering og policyutfall, og kunnskaper som er laget for å tillate studenter å forstå ulike, internasjonale politiske sammenhenger og styringsutfordringer i moderne verden. Spesifikt gir programmet tverrfaglig opplæring i offentlig politikk, styring og offentlig forvaltning og er utformet for å utstyre studenter med essensielle ferdigheter for karriere i offentlig forvaltning, politisk analyse og evaluering, offentlig og privat sektor konsulenttjenester, nonprofit sektor (advocacy og sivile samfunnsorganisasjoner) og statlige forretningsforbindelser.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk