BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Offentlig forvaltning Asia 2020

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Offentlig forvaltning er et område av virksomheten som kombinerer generelle markedet ledelse, offentlig politikk, filantropi, forhandling og økonomi, blant beslektede områder. Offentlige ledere vanligvis holder akademiske grader og arbeid i enten ideelle eller frivillige organisasjoner.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

Bachelorgrad studie i Offentlig forvaltning Asia

2 Resultater i Offentlig forvaltning, Asia Filter

Internasjonal Undergraduate Program (IUP) I Offentlig Politikk Og Ledelse

Universitas Gadjah Mada
Bachelor
<
Fulltid
<
7&nbsp;-&nbsp;8 semestre
Engelsk
Campus

Internasjonalt grunnutdanningsprogram i offentlig politikk og ledelse (IUP PPM) er det første offentlige politikk- og styringsprogrammet i Indonesia som er akkreditert av AUN ...

Les mer

Bachelor i samfunnsvitenskap (Honours) i Policy Science and Management

The Education University of Hong Kong
Bachelor
01 sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
31 May 2020
Engelsk
Campus

Bachelor of Social Sciences (Honours) i Policy Science and Management (BSocSc (PSM)) er et unikt program. Målet er å utvikle ferdigheter knyttet til politisk analyse og evalue ...

Les mer