Bachelorgrad studier i Offentlig forvaltning Europa 2020

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. Offentlig forvaltning er et akademisk fagområde samt en type ledelse som innebærer tett bistå ideelle eller private organisasjoner og virksomheter gjennom en rekke oppgaver… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Offentlig forvaltning er et akademisk fagområde samt en type ledelse som innebærer tett bistå ideelle eller private organisasjoner og virksomheter gjennom en rekke oppgaver som skal øke produktiviteten og effektiviteten.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Bachelorgrad studie i Offentlig forvaltning Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
International Business College Mitrovica (IBCM)
Mitrovica, Kosovo

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorstudiet gir studentene muligheten til å møte utfordringene i moderne offentlig forvaltning og reform.

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorstudiet gir studentene muligheten til å møte utfordringene i moderne offentlig forvaltning og reform. -
Bachelor
Heltid studier
Deltid
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre