265 Bachelor Programmer i Polen for 2024

Bachelor Programmer i Polen for 2024Filter
    • Wrocław, Polen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Fakultet for lov, administrasjon og økonomi ved University of Wroclaw, med sine røtter i begynnelsen av 1500-tallet og Alma Mater av 9 Nobelprisvinnere, har den ære å ønske deg velkommen til Business and Administration, tre års bachelorprogram adressert til fremtidige ledere i næringslivet. Programmet er designet for maksimal fleksibilitet. Alle studentene følger samme programstruktur i løpet av de to første årene.

    • Warsaw, Polen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette BA-kurset utforsker de mange måtene kinematografen deltar i samarbeidsprosessen med å oversette manus til meningsfulle og stimulerende filmer. Vi jobber i pre-produksjon, på settet så vel som med fargekorrigering, da vi tror på å inkludere kinematografen på alle stadier av filmproduksjonsprosessen. Øvelser, workshops og mesterklasser med et av de mest kjente navnene innen polsk kinematografi. Kritisk og analytisk studie av kinematografiens historie og utvikling gir studentene våre et solid grunnlag i kunsten og håndverket i deres fremtidige karrierer. Målet er å forbedre og utvide studentenes tekniske kunnskaper og ferdigheter ved å bruke alle de ovennevnte metodene for bildefangst. Kinematografikandidater som fullfører studiene i Polen er etterspurt i Europa så vel som på det nordamerikanske kontinentet, og blir ansatt for reklamefilmer, videoer og store budsjettproduksjoner.

    • Wrocław, Polen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet for Global Studies spesialitet i internasjonale relasjoner er rettet mot alle internasjonale og polske potensielle studenter som ønsker å forstå mekanismene for globalisering og avhengighet mellom lokale og globale hendelser og fenomener. Hovedforutsetningen for globale studier er å konsentrere seg om globalisering som hovedforsknings- og undervisningsfaget. Den analyserer ikke globalisering fra nasjonalstatens synspunkt. I stedet setter globale studier globalisering i sentrum og studerer den som en kompleks og autonom prosess som pålegger alle nasjonale og internasjonale aktører de spesifiserte og lignende forholdene. Globale studier er knapt definert av antagelser og metoder fra noen av samtidsvitenskapene. I stedet har de en tverrfaglig og tverrfaglig karakter, siden de slutter seg til ulike teoretiske tilnærminger innen økonomi, internasjonale relasjoner, statsvitenskap, antropologi, sosiologi, områdestudier, kultur- og etniske studier, men også noen elementer av naturvitenskap som jord og liv. vitenskap eller fysikk.

    • Torun, Polen
    • Poznań, Polen
    • + 4 more

    Fulltid, Deltid

    6 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    • Warsaw, Polen

    Fulltid

    42 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk, Pusse

    Studiet i maskinteknikk gir nyutdannede omfattende teknisk utdanning og muligheten til å velge sin egen utviklingsvei. De tilgjengelige spesialitetene lar deg oppdage hva som interesserer deg mest innen mekanikk og maskinkonstruksjon.

    • Gdańsk, Polen

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Målet med studiene er å utdanne spesialister innen bredt forstått maskinteknikk, som inkluderer konstruksjon, produksjon og drift av maskiner. Studiet inkluderer forelesninger, veiledninger og laboratorietimer i grunnleggende maskintekniske fag, levert til studentene i løpet av de fire første semestrene. Profesjonelle valgfag av fordypningen Design og produksjonsteknikk gjennomføres i de siste tre semestrene.

    • Katowice, Polen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Finance and Accounting for Business er et fulltids bachelorstudium levert på engelsk. Programmet vil introdusere deg til en verden av moderne finans og regnskap, kjent som "forretningsspråket".

    • Kraków, Polen

    Fulltid, Deltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet tar sikte på å spre kunnskap om det grunnleggende om regnskap og dets internasjonale, ledelsesmessige og økonomiske aspekter. På området finans inkluderer programmet områder som bedriftsfinansiering, bedriftsøkonomistyring, offentlig finansiering, internasjonale finanser, finansmarkeder, finansiell analyse, global bankvirksomhet, anskaffelse av EU-finansiering.

    • Olsztyn, Polen

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet for den engelsklærte bachelorstudien fokuserer på problemer knyttet til miljøteknikk og bærekraftig utvikling. Nyutdannede vil ha tekniske ferdigheter basert på generell kunnskap om grunnleggende fag som matematikk, fysikk, kjemi og mikrobiologi.

    • Szczecin, Polen

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Som en Navigation of MUS utdannet kan du begynne å jobbe ombord på et hvilket som helst skip under flagget til et hvilket som helst land fordi vitnemålene våre er anerkjent over hele verden. Når sjøtjenesten din er over fem år, og etter å ha bestått en sentral eksamen, kan du bli kaptein på ethvert sjøgående eller innlandsfartøy.

    • Warsaw, Polen

    Fulltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Kraków, Polen

    Fulltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Kraków, Polen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bachelor i europeiske studier er et unikt fellesprogram organisert av åtte universiteter innenfor Una Europa-alliansen. Det er et tverrfaglig program som tar sikte på å utstyre studentene med en grunnleggende forståelse av aspekter og verdier ved Den europeiske union og europeiske stater og samfunn.

    • Online Poland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Fakultetet for ingeniørfag er en av de største fakultetene ved Cracow University of Technology og er også blant de mest fremtredende polske fakultetene som utdanner potensielle sivilingeniører. Fakultetet tilbyr 14 spesialiseringer, inkludert bygg- og ingeniørstrukturer, veiteknikk, jernbaneteknikk, mekanikk av materialer og strukturer, broer og underjordiske strukturer, teknologi og ledelse av konstruksjon. Akkreditert av det europeiske nettverket for akkreditering av ingeniørutdanning

    • Gdańsk, Polen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Pusse

    Tourism and Hospitality (bachelornivå)-programmet ved University of Physical Education and Sport (GUPES) er et ideelt valg for de som ønsker å jobbe i et dynamisk miljø. Studier innen turisme og rekreasjon er rettet mot personer som er interessert i bredt forstått turisme, rekreasjon og gjestfrihet. En nyutdannet skal være en person med omfattende kompetanse, både sosial og knyttet til den ervervede kunnskapen og ferdighetene manifestert på grunnlaget.