BACHELORSTUDIES.NO

Bachelorgrader i Polen 2020

Flere og flere studenter velger Polen som en destinasjon for en bachelorgrad. Bachelor i Polen programmer er mye rimeligere i forhold til andre europeiske land, kvaliteten på opplæringen er høy i henhold til internasjonale standarder, og nyutdannede er godt avrundet personer som er kompetente, kreative, og er i stand til å tenke kritisk. Studentene kan velge Bachelor i Polen programmer som informatikk, utdanning, matematikk, fysikk, økonomi og europeiske studier, for å nevne noen.

Polen har en lang og rik historie og er et utmerket eksempel på spenst og utholdenhet. Etter lider mange tragedier i sin fortid, har Polen opplevd en utrolig utvikling i et moderne samfunn med dynamiske byer mens de fortsatt å kunne opprettholde tradisjoner. Det er mye å holde Bachelor i Polen studenter opptatt i løpet av fritiden som utforsker gotiske slott, middelaldersk arkitektur, og det vakre landskapet.Mange vil finne at en Bachelor i Polen er en mulighet for personlig og intellektuell vekst.

Ta en titt gjennom Bachelor i Polen programmene nedenfor og du kan finne din utdanning venter på deg!

treff Filter

Bachelor of Cosmetology

Gdansk College of Health
Campus Nettstudier Heltid studier 3 år Kontakt skolen Polen Gdańsk + 1 fler

Ved å studere kosmetologi, vil du få kunnskap innen medisinsk vitenskap. Du vil møte, blant andre dermatologi, immunologi, allergi og kjemi av kosmetiske råvarer. I løpet av studiene vil du lære å utføre skjønnhets- og skjønnhets kosmetologibehandlinger, lære avslapping massasjeteknikker, så vel som profesjonelle apparater som brukes i kosmetologi og deres støtte.

Bachelor i film- og tv-produksjon

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University
Campus Heltid studier 6 semestre Oktober 2020 Polen Kraków

Er du interessert i film eller fjernsyn? Ønsker du å være medlem av et film- eller tv-produksjonsbesetning i stedet for å være en seer? Hvis ja, så er dette kurset for deg!

Bachelor i europeiske kulturer

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Polen Wrocław

Bachelorprogrammet tar sikte på å utstyre studenter med både teoretisk kunnskap om fortid og opprinnelse til europeiske kulturer og konseptuelle verktøy for å analysere kulturelle fenomener i dagens samfunn.

Bachelor er i ledelsen

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
Campus Heltid studier 6 semestre Oktober 2020 Polen Lublin

MANAGEMENT er en fakultet, hvis kandidater er utstyrt med kunnskap om de teoretiske og praktiske aspektene av moderne virksomhetsøkonomiske, økonomiske og administrative, nasjonale og internasjonale institusjoner. De får muligheten til å lede organisasjoner i alle sine områder.

Bachelor i Globale og Utviklingsstudier

Jagiellonian University
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Polen Kraków

Globale og utviklingsstudier er et tverrfaglig program, som har som mål å utstyre studenter med grunnleggende forståelse av globaliseringens prosesser innen ulike områder av menneskelig aktivitet: lov, politikk, økonomi, historie, sosiale relasjoner, kultur og kommunikasjon.

Bachelor i straffesaker

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Polen Wrocław

Studier på strafferettsområdet muliggjør oppkjøp og utnyttelse av omfattende kunnskaper innen materiell strafferettslig rett, straffelovgivning, kriminologi, rettsmedisinske vitenskap og relaterte fagområder innen forebygging og forebygging av kriminalitet i sosial og økonomisk liv.

Bachelor i programvareutvikling

WSB University in Gdansk
Campus Heltid studier Oktober 2020 Polen Gdańsk

Programvareutvikling er et studium på engelsk i programmering. Når man påbegynner arbeid på et programmeringsprosjekt, må man vurdere noen få elementer, inkludert behovsanalyse, modellering, programvareimplementering og eliminering av feil.

Bachelor i straffesaker

University of Wroclaw
Campus Heltid studier 6 semestre Oktober 2020 Polen Wrocław

Studier på strafferettsområdet muliggjør oppkjøp og utnyttelse av omfattende kunnskaper innen materiell strafferettslig rett, straffelovgivning, kriminologi, rettsmedisinske vitenskap og relaterte fagområder innen forebygging og forebygging av kriminalitet i sosial og økonomisk liv.

Bachelor i ledelse

University of Warsaw, Faculty of Management
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Polen Warszawa

Bachelor (grad) er adressert til high school nyutdannede. Programmet omfatter undervisning fag, inkludert ogólnomenedżerskie i ledelse, økonomi, finans, markedsføring, psykologi og sosiologi på organisasjon og regnskap og jus.

Bachelor i ledelse

Kozminski University
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Polen Warszawa

Den treårige Bachelor Program i Management (tilsvarende en bachelor eller en BComm grad) er designet for studenter som er interessert i å forfølge ledelsesmessige og entreprenørskap karriere i både nasjonale og internasjonale selskaper. Utført på engelsk består programmet av seks semestre. Målet er å gi studentene et solid fundament i ledelse, økonomi, regnskap, human resource management og andre forretningsmessige områder i en virkelighet.

Bachelor i Aviation Management

University of Information Technology and Management
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Polen Rzeszow

Aviation Management Spesialisering kjører under patronage av Deutsche - Lufthansa, en av de største flyselskapene i Europa. Lufthansa koordinerer i kursdesign, opplæring og praksisplasser for Aviation Management Spesialisering.

Bachelor i forretninger og språk - internasjonal virksomhet

Sopot University of Applied Sciences
Campus Heltid studier Deltid 3 år Oktober 2020 Polen Sopot + 1 fler

Det er en unik grad på nasjonal skala. Det involverer tverrfaglige studier, drevet av Intercollegiate fakultet for lingvistikk og næringsliv, utført av Sopot University of Applied Science og Ateneum University, bygger grunnlaget for bred faglig utvikling, forbereder de utdannede for å jobbe i et flerkulturelt miljø, blant annet på Internasjonale selskaper. Studiet, utarbeidet i samarbeid med forretningspraksis, er modellert på programmene og de pedagogiske trender som tilbys av universiteter over hele verden. Det er en kombinasjon av forretnings- og økonomiske studier med intensiv læring av to språk.

Bachelor i internasjonal virksomhet

Wroclaw University of Economics
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Polen Wrocław

Morgendagens leder er en person med suksess i et komplekst internasjonalt miljø. Nødvendigheten er å kombinere kunnskap om avansert teknologi med å bygge mellommenneskelige relasjoner med partnere fra andre kulturer.

Bachelor av design

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS
Campus Heltid studier 3 - 4 år Oktober 2020 Polen Poznań

Programmet ble nominert det beste programmet i Polen ifølge departementet for vitenskap og høyere utdanning som måtte gre gjennom en mammut million nominerte for å finne en vinner.

Retning av ledelsen og produksjonsteknikk

University of Applied Sciences in Wałcz
Campus Heltid studier Deltid 3 år Oktober 2020 Polen Walcz + 1 fler

I dagens arbeidsmarked var det behov for ansatte med nye standarder for tekniske ferdigheter. Vårt institutt, som svar på etterspørselen i arbeidsmarkedet, utdanning fagfolk fra ledelse og produksjon engineering. Kunnskap om ledelse er ikke lenger nok. Bedrifter trenger folk som har utdanning som kombinerer problemløsning med kunnskap om hele produksjonssyklusen for produktet eller tjenester. Arbeidsgivere ser etter medarbeidere kjenner detaljene i en bestemt bransje, rate analysere informasjon ressurser, for å løse problemene innen produksjonsteknologi. Våre kandidater er mennesker med evne til å løse problemer for ledelse og produksjon engineering ved hjelp av datasystemer.