BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrader i Produksjon i Tyskland 2020/2021

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Produksjon fokuserer på å produsere varer ved å omforme råvarer til ferdige produkter. Industrien vanligvis innebærer maskiner, teknologi, og en samlebåndsproduksjon, men det kan også henvise til dyktige håndverkere og andre håndverkere som jobber på elementer én om gangen for å lage en stor mengde av produktet.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Deltid Bachelorgrad program i Produksjon i Tyskland

1 Resultater i Produksjon, Tyskland Filter

BIng i Global Management and Manufacturing

University of Southern Denmark
Bachelor
<
Fulltid
<
7 semestre
Engelsk
Campus

Global Management and Manufacturing (GMM) er et styringsprogram med vekt på global forretningsutvikling. Med denne graden vil du få teknisk kunnskap og styrke dine internasjon ...

Les mer