BACHELORSTUDIES

2 Bachelorgrad studier i Regional planlegging 2020/2021

En bachelorgrad er ofte den første akademiske prisen på akademisk nivå forfulgt av en lærer. Hvert program kan ha forskjellige forutsetninger, men de fleste krever bare et videregående diplom. Heltidsstudenter kan være i stand til å fullføre dette programmet om fire år.

Hva er en bachelor i regional planlegging? Det er et bachelorprogram designet for å se på grunnleggende teorier og begreper for planlegging og utvikling av land. Studentene kan lære å tolke landskap og observere miljøer. Hvert universitet kan tilby litt forskjellige programmer. Men de nødvendige kursene kan likne regional og statslig planlegging, samfunnsøkonomisk utvikling, samfunnsendring i utviklingsland, landsbygd, by og regional økonomi og verdens byer og globalisering.

Noen i dette programmet kan lære å håndtere fysiske endringer i en region gjennom teknologier, inkludert grafiske informasjonssystemer, statistisk analyse og 3D-designmodelleringsverktøy. Studentene kan også forbedre sin organisasjons- og kommunikasjonsevne, noe som kan bidra til å forberede dem til å jobbe med andre i bransjen.

Søkere vil ofte vite kostnaden for en bachelorgrad; Det er imidlertid ingen fast pris. Dette betyr at folk trenger å kontakte skolen de ønsker å delta for å få et nøyaktig estimat på undervisningen.

En bachelor i regional planlegging kan forberede lærde for en rekke karrierer i ideelle organisasjoner eller byplanlegging kontorer. Noen studenter kan til og med bruke sine overførbare ferdigheter for å få jobber uten tilknytning til regional planlegging. Eksempler på karriere relatert til graden er regionale planleggere, samfunnsplanleggere, arkitektkonsulenter og gaveadministratorer. Personer med denne utdanningen har også mulighet til å fremme sin forståelse av regionalplanlegging gjennom en mastergrad.

Denne typen bachelorgrad kan være tilgjengelig på universiteter over hele verden. Selv om det ikke er noen skoler i nærheten av en person, kan han eller hun ta kursene på nettet. Vil du vite mer? Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

2 Resultater i Regional planlegging Filter

BSc i geografi og regional planlegging

Igbinedion University, Okada
BSc
mars 2021
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Den grunnleggende mål instituttet er å gi lyd empirisk og teoretisk opplæring som vil sette studentene i stand til å forstå, analysere og tolke romlige mønstre av menneskelig ...

Les mer

Geografi og regional planlegging

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Portuguese (Portugal)
Campus

Utdanning mål 1) å bli kjent med de grunnleggende teorier og begreper i geografi; 2) Å tilegne seg grunnleggende begreper innen områdene miljø, arealplanlegging og utvikling, ...

Les mer