$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Servicenæring i Nîmes Frankrike

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad. Restaurant fagfolk kan legge til sine ferdigheter og ekspertise med kurs i hospitality management. Et fag som tar sikte på å få kunnskap om t… Les mer

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Restaurant fagfolk kan legge til sine ferdigheter og ekspertise med kurs i hospitality management. Et fag som tar sikte på å få kunnskap om tilsyn operasjoner i serveringsbransjen, vil hospitality management hjelpe fagpersoner få fremgang i sine yrker.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Vatel Nimes
Nîmes, Frankrike

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen.

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
sep. 2022
Campus