Filter
Bachelorgrader
Tyrkia Studietype: Alle Tempo: Alle

Se Bachelorprogrammer i Reklame i Tyrkia

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Reklame er en praksis som innebærer ringe oppmerksomheten til publikum til noe, vanligvis ved bruk av betalte kunngjøringer. Reklame programmer lære de ferdighetene som trengs for å lage effektive og fristende reklame.

Tyrkia, offisielt Republikken Tyrkia er en transkontinentale land, ligger det meste på Anatolia i Vest-Asia og på Øst-Trakia i Sørøst-Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltar i pan-europeiske studentutveksling (Sokrates, Erasmus, og lignende). Noen har også avtaler med ikke-europeiske universiteter, også.

Bachelorgrad i Reklame i Tyrkia

Les mer Minimér

1 Results in Reklame, Tyrkia

Bahcesehir University

Bahçeşehir Universitets annonseringsavdeling har som mål å utdanne vellykkede kommunikatorer i kreative, strategiske og forskningsfelt i et integrert format. ... [+]

Reklame

Bahçeşehir Universitets annonseringsavdeling har som mål å utdanne vellykkede kommunikatorer i kreative, strategiske og forskningsfelt i et integrert format. Reklamedepartementet tar sikte på å demonstrere hvilken annonse, en viktig mediekilde som påvirker publikum, for hvorfor det er nyttig, hvordan det behandles i ulike mediemiljøer, og hvordan det opprettes. I denne sammenheng gir annonseringsplanen studentene mulighet til å følge utviklingen og forbedringene i reklamesektoren gjennom kurs som prinsipper for reklame, forbruksadferd, saksstudier i reklame og forskningsmetoder i reklame, Tyrkia. Studier i reklame, annonsering, Medieplanlegging og multimedier. I tillegg til disse grunnkursene gir tverrfaglig utdanning studentene muligheten til å ta kurs på områder som bedriftsøkonomi, økonomi, statsvitenskap, sosiologi, psykologi, kunst og kultur. En læreplan som kombinerer teori med praksis gir studentene mulighet til å være forberedt på profesjonelt næringsliv gjennom reklamekampanjeprosjekter i sitt siste studieår.... [-]

Tyrkia Istanbul
September 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk