$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Samfunnsvitenskap i Sakata Japan

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket. Samfunnsfag fokuserer på studiet av sosiale relasjoner og det menneskelige samfunn. Kurs innen samfunnsvi… Les mer

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Samfunnsfag fokuserer på studiet av sosiale relasjoner og det menneskelige samfunn. Kurs innen samfunnsvitenskap forbereder studentene på et stort antall karrierer som omhandler mennesker eller systemer i offentlige, private og ideelle organisasjoner.

Japan har en av de svært integrert høyere utdanningssystemer i Asia. Japans tilnærming til vitenskap og teknologi er høyt rangert og dermed deres utdanningsnivå veldig strukturert fra barndom til primær gjennom videregående til høyere nivåer. Med 126 millioner mennesker som bor i Japan har det et kulturelt rikt miljø. Greater Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner innbyggere.

Topp universiteter Bachelorgrad studie i Samfunnsvitenskap i Sakata i Japan

Minimér
Les mer om å studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Tohoku University Of Community Service And Science
Sakata, Japan

Dette kurset dekker: • Teorier om velferd og rettssystemer, rådgivningsteknikker. • Håndtering av trender og problemstillinger innen sosial velferd i dag.

Dette kurset dekker: • Teorier om velferd og rettssystemer, rådgivningsteknikker. • Håndtering av trender og problemstillinger innen sosial velferd i dag. -
Bachelor
Japansk
april 2022
Campus