BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrader i Scenekunst i Grønn havn USA 2020/2021

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Studerer scenekunst kan være like mye en akademisk forfølgelse som det er en teknisk en. Utforsk dypet av teori og praksis av dans, teater, musikk og performancekunst i en tverrfaglig felt.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Green Bay er en by i Wisconsin godt kjent som hjembyen til Green Bay Packers, en NFL team. Green Bay er kjent som en av de mest levende, konsentrert og støttende NFL fotball byene i USA.

Deltid Bachelorgrad studie i Scenekunst i Grønn havn i USA

1 Resultater i Scenekunst, Grønn havn Filter

Bachelor i musikk

University Of Wisconsin - Green Bay
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

The Music programmet er et ledende selskap innen scenekunst ved University of Wisconsin-Green Bay gir en musikalsk utdanning jordet i ytelse, historiske og kulturelle kontekst ...

Les mer