BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Sikkerhetsledelse Nord-Amerika 2020

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Studenter som har interesse i å holde folk trygge i sitt daglige liv, kan finne ut at de passer godt til sikkerhetsstyring. Disse verdensomspennende programmene dekker hvordan man holder folk trygge på sine arbeidsplasser hvor de bruker så mye av tiden sin.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Bachelorgrad i Sikkerhetsledelse Nord-Amerika

1 Resultater i Sikkerhetsledelse, Nord-Amerika Filter

Bachelor i miljørettet helsevern og sikkerhet

Northeastern State University
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Miljø, Health and Safety Management store er et tverrfaglig program utviklet for å forberede deg for yrkeskarriere i en rekke felt, inkludert, men ikke begrenset til: føderale ...

Les mer