BACHELORSTUDIES.NO

Bachelorprogrammer i Derby i Storbritannia 2020

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Derby, hjembyen til Florence Nightingale, er også hjemmet til ett universitet og en campus fra en annen. Det er også mange forskningssentre og 15 offentlige biblioteker (enda mer hvis vi teller universitetsbibliotekene).

Bachelorgrad programmer i Derby i Storbritannia

treff Filter

BIng (Hons) i maskinteknikk

University of Derby
Campus Heltid studier Deltid 3 - 5 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Derby + 1 fler

Å få erfaring i bransjen som en del av din grad vil styrke dine ferdigheter og profil som en moderne mekanisk ingeniør. Vi setter studenter med firmaer fra små og mellomstore bedrifter til multinasjonale selskaper.