BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Lincoln i Storbritannia 2020

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Lincoln er en by i England med en befolkning på mindre enn 100 tusen, med en tredjedel blir høyere utdanning studenter. Tidligste opprinnelsen til Lincoln er funnet å være fra jernalderen, rundt første århundre f.Kr., mens de viktigste restene er fra romertiden.

Bachelorgrad programmer i Lincoln i Storbritannia

treff Filter

Bachelor i regnskap og finans

University of Lincoln
Bachelor
August 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Lincolns økonomi for økonomistyring og økonomi tar sikte på å utstyre studenter med faglig relevant og akademisk rigorøs opplæring i et program som også gir mulighet for unnta ...

Les mer