Filter
Bachelorgrader
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England Nottingham Studietype: Alle Pacing: Alle

Bachelorgrad studier i Nottingham i Storbritannia 2020

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Nottingham er kjent for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemmet til to universiteter som har over 60 tusen studenter, 12 000 av dem er internasjonale.

Bachelorprogrammer i Nottingham i Storbritannia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
England
Nottingham
Studietype
Pacing
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dekker internasjonal handel og finans økonomi, gir dette kurset deg muligheten til å oppgradere med en BSc-kvalifikasjon. ... [+]

BSc økonomi og internasjonal økonomi

Etter en lignende struktur til BSc Economics, er dette kurset spesielt egnet hvis du er interessert i å studere internasjonal handel og internasjonale aspekter av finansøkonomi.

Det vil gi deg kjerneopplæring i økonomi, kombinert med et spesielt fokus på en rekke aspekter av internasjonal økonomi, inkludert internasjonal handel og monetær økonomi, der skolen har et verdensomspennende rykte.

Moduler i internasjonal økonomi utgjør et betydelig element i dette kurset, men det er også god mulighet til å ta moduler tilbys av andre skoler på universitetet. Som med bachelorøkonomisk grad er det to kvantitative Pathways gjennom graden: økonometrisk teori eller kvantitativ økonomi (anvendt økonometri).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Tilbyr studentene fleksibiliteten til å skreddersy sine modulvalg for å kunne uteksaminere med enten en BA eller BSc, omfatter dette kurset mikroøkonomi, makroøkonomi, ma ... [+]

Oversikt

Dette gir deg fleksibilitet til å skreddersy modulvalg til dine interesser, og gir et solid grunnlag i et bredt spekter av teknikker og ferdigheter etterspurt av arbeidsgivere.

Makroøkonomi, mikroøkonomi, matematikk og statistikk danner kjernen i graden. Skolen tilbyr et bredt spekter av valgfrie moduler som dekker et mangfoldig sett med økonomiske temaer. Du vil også ha fleksibilitet til å velge moduler som tilbys av andre skoler og avdelinger over hele universitetet.

De matematiske og statistiske modulene i år ett er tilgjengelige som enten økonometri eller kvantitativ økonomi. Den førstnevnte er bare tilgjengelig for de som har et nivå matematikk eller tilsvarende, mens sistnevnte er tilgjengelig for alle. Disse Pathways fortsetter i det andre året, men du kan bytte fra økonometri til kvantitativ økonomi i år to.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk