Filter
Bachelorgrader
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England Oxford Studietype: Alle Pacing: Alle

Bachelorgrad studier i Oxford i Storbritannia 2020

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Oxford er en universitetsby, hjem til den eldste Englands universitet som er etablert i 1096 eller tidligere (eksakte året er ukjent). Annet universitet er fra slutten av det 19. århundre, og det er også en islamsk universitet og én uavhengig college.

Bachelorgrad programmer i Oxford i Storbritannia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
England
Oxford
Studietype
Pacing
SAE Institute UK

Har du en lidenskap for musikk? SAE Audio Production-kandidater har den prestisjetunge oversikten over å vinne utmerkelser på Oscars, Grammys og BAFTAs og ta opp noen av ... [+]

Har du en lidenskap for musikk? SAE Audio Production-kandidater har den prestisjetunge oversikten over å vinne utmerkelser på Oscars, Grammys og BAFTAs og ta opp noen av de beste jobbene i lydbransjen. Få tilgang til våre imponerende studioer og bli en dyktig lyd profesjonell!

Oversikt

Nært knyttet til industrien, vil dette høyt respekterte kurset forberede deg på de konstante fremskrittene innen kommersiell teknologi og skape etterspørsel etter tilpasningsdyktige og dyktige lydprofessorer.

Du lærer lydproduksjonsteknikker for live og innspilt lyd og får en dyp forståelse av lydteori. Du utvikler blandings- og innspillingsferdigheter og lagrer lydutganger for ulike medier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
24 måneder
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UK

Har du noen gang ønsket å lage en brannpustende drage fra ditt favorittvideospill? Eller de kule utseende våpen fra mange av dagens VR-simuleringer? Kombiner dine kunstne ... [+]

Har du noen gang ønsket å lage en brannpustende drage fra ditt favorittvideospill? Eller de kule utseende våpen fra mange av dagens VR-simuleringer? Kombiner dine kunstneriske talenter med din kjærlighet til videospill og animasjon, og slå den kreative kombinasjonen inn i drømkarrieren din.

Oversikt

Tradisjonelle ferdigheter, som skisse og livstrekking, informerer designarbeid i 3D, slik at du kan utvikle håndverket ditt ved hjelp av industristandardteknologi og produksjonsmetoder.

Du vil lage 3D kunst for spill som spilles på tvers av flere plattformer, og du vil bygge verdener som spillerne vil miste seg i.

Vår praktiske tilnærming vil se deg eksperimentere med ulike designkonsepter for å finne din egen personlige stil. Samtidig lærer du hvordan du tolker kreative truser og oppdager hvordan du vellykket bringer spill til markedet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk