BACHELORSTUDIES.NO

Fjernundervisning Bachelorgrader i Strafferett 2020

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

En rettssystemet programmet er vanligvis laget for å hjelpe studentene forberede seg på en karriere innen rettshåndhevelse. Programmer kan tilby kurs i fag som omfatter lov, etikk, kommunikasjon, førstehjelp, fysiske condition, kriminal facility management og kriminologi.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning Bachelorgrad studie i Strafferett

6 Resultater i Strafferett, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Criminal Justice

Reinhardt University - Online Programs
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA Waleska

Bachelor i strafferettslig rett fra Reinhardt Universitet er designet for den profesjonelle arbeideren og blir fortjent helt online.

Utdannet i brasiliansk lov

Ambra College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 5 år September 2020 USA Orlando + 2 fler

Vi mener kvaliteten på brasiliansk rett til utdanning skal være tilgjengelig for alle brasilianere, er bosatt her i Orlando, Florida eller hvor som helst i verden. Bli med i forkant av undervisning og studier ved American College undervisning i portugisisk!

Bachelor of Criminal Justice - Accel

Anderson University South Carolina
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 fler

The Bachelor of Criminal Justice (BCJ) Degree (avlagt doktorgrad) er utviklet for mid-karriere arbeider voksne som søker karriere i det strafferettslige feltet.Programmet krever gjennomføring av kurs

Bachelor of Criminal Justice

University of South Australia Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Januar 2020 Australia Adelaide + 1 fler

Informert av den nyeste tenkningen og den mest oppdaterte utviklingen innen kriminologi, lærer du dagens trender innen innovative felt som cyberkriminalitet, offerkriminalitet, gjengisrehabilitering og motstandsteori. Du vil uteksaminere med en helhetlig forståelse av straffesektoren og vil studere kurs fra en rekke disipliner, inkludert lov, politi, anvendt kriminologi, psykologi og sosiologi. Ved å få innblikk i rollene og funksjonene i hele kriminalomsorgen, utvikler du et kraftig ferdighetssett og en bred kunnskapsbase for å takle problemer fra ulike perspektiver. Kunnskap og ferdigheter du får gjennom denne graden, vil åpne opp ulike karriere innen sikkerhet og straffesektoren på en tid da bransjen opplever jevn jobbvekst.

Bachelor i straffesaker (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år Åpen påmelding USA USA Online + 1 fler

Du vil være forberedt på karriere i rettshåndhevelse, domstoler og korrigerende systemer som du får et unikt fundament i teologi, sosiologi og psykologi sammen med en redemptive, etisk og service-orientert tilnærming til feltet.

Bachelor i bedriftsøkonomi (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 8 år September 2020 USA USA Online + 1 fler

Du vil bli utsatt for hele spekteret av forretningspraksis, forberede deg til å komme inn i den profesjonelle næringslivet og å håndtere komplekse situasjoner samtidig som et etisk og bibelsk perspektiv opprettholdes.