BACHELORSTUDIES.NO

Fjernundervisning Bachelorprogrammer i Strafferett 2020 i Nord-Amerika

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

En rettssystemet programmet er vanligvis laget for å hjelpe studentene forberede seg på en karriere innen rettshåndhevelse. Programmer kan tilby kurs i fag som omfatter lov, etikk, kommunikasjon, førstehjelp, fysiske condition, kriminal facility management og kriminologi.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

Bachelorgrad program Fjernundervisning i Strafferett i Nord-Amerika

5 Resultater i Strafferett, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Criminal Justice

Reinhardt University - Online Programs
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA Waleska

Bachelor i strafferettslig rett fra Reinhardt Universitet er designet for den profesjonelle arbeideren og blir fortjent helt online.

Utdannet i brasiliansk lov

Ambra College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 5 år September 2020 USA Orlando + 2 fler

Vi mener kvaliteten på brasiliansk rett til utdanning skal være tilgjengelig for alle brasilianere, er bosatt her i Orlando, Florida eller hvor som helst i verden. Bli med i forkant av undervisning og studier ved American College undervisning i portugisisk!

Bachelor of Criminal Justice - Accel

Anderson University South Carolina
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 fler

The Bachelor of Criminal Justice (BCJ) Degree (avlagt doktorgrad) er utviklet for mid-karriere arbeider voksne som søker karriere i det strafferettslige feltet.Programmet krever gjennomføring av kurs

Bachelor i straffesaker (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år Åpen påmelding USA USA Online + 1 fler

Du vil være forberedt på karriere i rettshåndhevelse, domstoler og korrigerende systemer som du får et unikt fundament i teologi, sosiologi og psykologi sammen med en redemptive, etisk og service-orientert tilnærming til feltet.

Bachelor i bedriftsøkonomi (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 8 år September 2020 USA USA Online + 1 fler

Du vil bli utsatt for hele spekteret av forretningspraksis, forberede deg til å komme inn i den profesjonelle næringslivet og å håndtere komplekse situasjoner samtidig som et etisk og bibelsk perspektiv opprettholdes.