BACHELORSTUDIES.NO

Fjernundervisning Bachelorgrad programmer i Strafferett i USA 2020

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Med kurs i rettelser, kriminologi, fysiske condition og politi er en rettssystemet programmet i hovedsak beregnet for de som ønsker å jobbe i politiet. Studentene kan lære praktiske ferdigheter, for eksempel HLR, som kan dra dem i deres fremtidige karriere.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Bachelorgrad i Strafferett i USA

5 Resultater i Strafferett, USA, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Criminal Justice

Reinhardt University - Online Programs
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA Waleska

Bachelor i strafferettslig rett fra Reinhardt Universitet er designet for den profesjonelle arbeideren og blir fortjent helt online.

Utdannet i brasiliansk lov

Ambra College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 5 år September 2020 USA Orlando + 2 fler

Vi mener kvaliteten på brasiliansk rett til utdanning skal være tilgjengelig for alle brasilianere, er bosatt her i Orlando, Florida eller hvor som helst i verden. Bli med i forkant av undervisning og studier ved American College undervisning i portugisisk!

Bachelor of Criminal Justice - Accel

Anderson University South Carolina
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 fler

The Bachelor of Criminal Justice (BCJ) Degree (avlagt doktorgrad) er utviklet for mid-karriere arbeider voksne som søker karriere i det strafferettslige feltet.Programmet krever gjennomføring av kurs

Bachelor i straffesaker (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år Åpen påmelding USA USA Online + 1 fler

Du vil være forberedt på karriere i rettshåndhevelse, domstoler og korrigerende systemer som du får et unikt fundament i teologi, sosiologi og psykologi sammen med en redemptive, etisk og service-orientert tilnærming til feltet.

Bachelor i bedriftsøkonomi (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 8 år September 2020 USA USA Online + 1 fler

Du vil bli utsatt for hele spekteret av forretningspraksis, forberede deg til å komme inn i den profesjonelle næringslivet og å håndtere komplekse situasjoner samtidig som et etisk og bibelsk perspektiv opprettholdes.