BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Strategisk ledelse Nord-Amerika 2020

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Utdanninger i strategisk ledelse kan hjelpe forhånd ansatte på ledelsens låter så vel som i andre karrierer. De fleste studier dekke både den analytiske og konseptuelle behovet for et sterkt strategisk ledelse. Kunnskapsbasert trening er ofte brukt for å oppnå dette.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Bachelorgrad program i Strategisk ledelse Nord-Amerika

2 Resultater i Strategisk ledelse, Nord-Amerika Filter

Bs i ledelse og rettferdighet

San Diego Christian College
BSc
<
4 år
Engelsk
Nettstudier

Utviklet av fremtidsrettede eksperter på nasjonal sikkerhet, politi, etterretning og militære, ble San Diego Christian College online Christian bachelorgrad i ledelse og Justi ...

Les mer

Bachelor i informasjonsvitenskap

University Of Wisconsin - Green Bay
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus

Den sentrale organiserende konseptet med dette store er informasjon - dens strukturer i verbale, visuelle, mediert, og kvantitative former; sin lagring, analyse, evaluering, b ...

Les mer