close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Studiet av mat og drikke Europa 2020

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.Bachelorg… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Bachelorgrad studie i Studiet av mat og drikke Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spania

Bachelorstudiet i gastronomi tar sikte på å trene fagfolk spesialisert på kulinariske teknikker, men også kvalifisert til å lede og administrere en gastronomisk virksomhet. En ... +

Bachelorstudiet i gastronomi tar sikte på å trene fagfolk spesialisert på kulinariske teknikker, men også kvalifisert til å lede og administrere en gastronomisk virksomhet. En fireårig trening som gjør at våre kandidater kan lede fremtiden for gastronomi. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk, Spansk
sep. 2020
Campus
University of Pécs
Pécs, Ungarn

Som det er kjent, har turismen i løpet av de siste tiårene blitt en av verdens største og raskest voksende økonomiske sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organisation) fremheve ... +

Som det er kjent, har turismen i løpet av de siste tiårene blitt en av verdens største og raskest voksende økonomiske sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organisation) fremhever i de siste rapportene, ble denne bransjen omgjort til en sentral driver for sosioøkonomiske fremskritt gjennom opprettelse av arbeidsplasser og bedrifter, eksportinntekter og infrastrukturutvikling i både utviklede og utviklingsland. Nyere og nyere områder og markeder virker både om innkommende og utgående turisme, og konkurranse og diversifisering ble også sentrale problemer i de globale turismeprosessene. -
BSc
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Frankrike

Bachelor in French Pastry Arts of Ecole Ducasse lar deg anskaffe deg i løpet av 3 år den komplette nødvendige kompetansen og ledelseskompetansen for å møte de høye forventning ... +

Bachelor in French Pastry Arts of Ecole Ducasse lar deg anskaffe deg i løpet av 3 år den komplette nødvendige kompetansen og ledelseskompetansen for å møte de høye forventningene til konditorfeltet. Velg en utdanningsvei for dyktighet for å lykkes i din karriere som gründer - konditor. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
nov. 2020
Campus

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada, Spania

De viktigste konklusjonene fra undersøkelsen var som følger: - Det er en økende trend mot kravet til faglige kvalifikasjoner i gastronomi sektor. Denne profesjonelle tilnærmin ... +

De viktigste konklusjonene fra undersøkelsen var som følger: - Det er en økende trend mot kravet til faglige kvalifikasjoner i gastronomi sektor. Denne profesjonelle tilnærming betyr at opplæringen er nå nødvendig i en serie av relaterte fagområder. I dag gastronomi trenger å bli sett fra et perspektiv som går utover praksisen med matlaging. Dette betyr at det nå er behov for egnede læringsmiljøer som kan hell kombinere gastronomi og næringsliv, matlaging og avkastning på investeringen. Utviklingen av gastronomi har resultert i involvering av en rekke vitenskapelige og tekniske problemer som for bare få år siden ikke hadde noe å gjøre med matlaging som et yrke. Vi trenger å utvide trenings horisonter for fremtidige fagfolk slik at vi kan utstyre dem med de verktøy og kunnskap de trenger for å ta med R & D + i inn i gastronomi ligningen som konkurransefaktor i sin praksis. Vårt mål er å utdanne fagfolk som er spesialisert på kulinariske teknikker og også godt kvalifisert til å håndtere en gjestfrihet etablering, enten her i landet eller i utlandet. Dette er ikke bare et spørsmål om å gi fremtidige kokker med all-round trening, er vårt mål å berike og utvikle sine faglige talenter og sette dem i stand til å utforme og administrere en gastronomi virksomhet over hele gjestfrihet serien. Vi utdanner våre studenter til å nå det høyeste nivået, produsere fagfolk som vet hvordan man skal utvikle forretningsplaner og sette prosesser på plass for å gi den rette typen service for sine mål kunder. I konklusjonen, søker å utstyre elevene med kunnskaper, ferdigheter og evner som gjør dem i stand til å oppnå dyktighet i gastronomi kombinert med kulinariske ledelse. - Gastronomi. Overføre kunnskap om matvaren og kulinariske teknikker, tar en grundig titt på natur, opprinnelse og sporbarhet av mat og drikkevarer og prinsippene sine prosesser. Trening studenter i disiplinene kvaliteten og sikkerheten av råvarer, matlaging og oppbevaring, kulinariske teknikker og prosesser og spise sunt. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
sep. 2020
Campus
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederland

I verden av International Food and Flowers er det nederlandske Agro-Food-systemet berømt. Nederland er gründer, nyskapende og ledende innen bærekraft. Det er den nest største ... +

I verden av International Food and Flowers er det nederlandske Agro-Food-systemet berømt. Nederland er gründer, nyskapende og ledende innen bærekraft. Det er den nest største eksportøren av mat og blomsterprodukter i verden. Internasjonal kunnskap og erfaring er sentrale begreper for Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Fulltid
4 år
Engelsk
sep. 2020
01 aug. 2020
Campus
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg, Sveits

Kandidatene skal være minst 18 år gamle med diplom / avansert vitnemål i matlaging, gjestfrihet eller virksomhet, eller med 2- 3 års kulinarisk kjøkkenerfaring og tilsvarende ... +

Kandidatene skal være minst 18 år gamle med diplom / avansert vitnemål i matlaging, gjestfrihet eller virksomhet, eller med 2- 3 års kulinarisk kjøkkenerfaring og tilsvarende IELTS 5.5. Dette er en toppgrad som består av Business / Management-moduler, men med vekt på kulinariske fag. -
BSc
Fulltid
20 uker
Engelsk
aug. 2020
Campus
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne, Sveits

ICIs grunnutdanningsprogrammer er godkjent av Oxford Brookes University, Storbritannia.

ICIs grunnutdanningsprogrammer er godkjent av Oxford Brookes University, Storbritannia. -
BA
Fulltid
2 år
Engelsk
feb. 2021
Campus
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Nederland

Å finne friske produkter i dagens supermarkeder regnes som helt normalt. Men hvordan finner de veien til forbrukernes kjøpkurver? Hvordan produseres, pakkes, handles, transpor ... +

Å finne friske produkter i dagens supermarkeder regnes som helt normalt. Men hvordan finner de veien til forbrukernes kjøpkurver? Hvordan produseres, pakkes, handles, transporteres og selges? Hvem utvikler nye matkonsepter? Og, veldig viktig, hvordan er det garantert at alt er i god stand, sunn og verdi for pengene? -
Bachelor
Fulltid
48 måneder
Engelsk, Tysk
sep. 2020
Campus
Aspira University College
Zagreb, Kroatia +1 Mer

Kroatia har med suksess bygget opp statusen som et av de raskest voksende middelhavs gourmetmålene. Dens vekst og utvikling er basert på en rik gastro-oenologisk tradisjon, sa ... +

Kroatia har med suksess bygget opp statusen som et av de raskest voksende middelhavs gourmetmålene. Dens vekst og utvikling er basert på en rik gastro-oenologisk tradisjon, samt på et økende tilbud på en rekke restauranter med et høy kvalitet utvalg av lokal gastronomi og ønologi. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
Campus
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Praha, Tsjekkia

Den BSc studiet i Landbruks- og matdepartementet representerer det første nivået av universitetsstudier. Konseptet av programmet tillater vitenskapelige forståelsen av biologi ... +

Den BSc studiet i Landbruks- og matdepartementet representerer det første nivået av universitetsstudier. Konseptet av programmet tillater vitenskapelige forståelsen av biologiske prinsipper for landbruk, orientering i dagens landbruksteknologi, og få grunnleggende kunnskap om kvalitet og foredling av landbruksprodukter og næringsmidler. -
BSc
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus
Varna University of Management
Varna, Bulgaria
Bachelor
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
okt. 2020
Campus
University of Szeged
Szeged, Ungarn

The main aim of the Faculty is to provide students with professional knowledge giving them a definite advantage on the job market, at the same time catering for the region’s d ... +

The main aim of the Faculty is to provide students with professional knowledge giving them a definite advantage on the job market, at the same time catering for the region’s demand of highly trained graduates with excellent communication skills and foreign language knowledge. -
BSc
Fulltid
6 - 7 semestre
Engelsk
sep. 2020
Campus
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Østerrike

Pensum i International Wine Business bachelor-programmet dekker forretningsmessige, juridiske, vingrowing og vineremaking emner.

Pensum i International Wine Business bachelor-programmet dekker forretningsmessige, juridiske, vingrowing og vineremaking emner. -
Bachelor
Fulltid
6 semestre
Engelsk
01 sep. 2020
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
University of Parma
Parma, Italia

Studieprogrammet, Food Systems: Sustainability, Management, and Technology, forbereder studentene til å bli ekspert Food Systems-ledere. Studiet gir studentene den tverrfaglig ... +

Studieprogrammet, Food Systems: Sustainability, Management, and Technology, forbereder studentene til å bli ekspert Food Systems-ledere. Studiet gir studentene den tverrfaglige kunnskapen som er nødvendig for å jobbe i næringsliv, miljø og naturressursforvaltning i agro-food-sektoren. Denne profesjonelle profilen er i tråd med strategien for bærekraftig utvikling som er skissert i EU-kommisjonens kommunikasjon om "Innovasjon for bærekraftig vekst: En bioøkonomi for Europa." -
Bachelor
Fulltid
3 år
Italiensk
okt. 2020
Campus
Budapest Metropolitan University
Budapest, Ungarn

Dette bachelorprogrammet gir grundig grunning i alle viktige fag og emner innen turisme og catering. Det som gjør programmet virkelig unikt, er verten av spesialiseringer tilg ... +

Dette bachelorprogrammet gir grundig grunning i alle viktige fag og emner innen turisme og catering. Det som gjør programmet virkelig unikt, er verten av spesialiseringer tilgjengelig for studenter, inkludert helse og velvære turisme, MICE turisme ledelse og destinasjon ledelse trekke tungt på den rike erfaringen som den lokale turistnæringen har oppnådd med Ungarn med et verdensberømt rykte på grunn av sin rike termisk helbredende vannforsyning eller nummer én posisjon i den internasjonale tannturismen. -
BA
Fulltid
8 semestre
Engelsk
sep. 2020
Campus

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre