Bachelorgrad programmer i Studiet av mat og drikke Europa 2020

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.Bachelorg… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Bachelorgrad studie i Studiet av mat og drikke Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spain

Bachelorstudiet i gastronomi tar sikte på å trene fagfolk spesialisert på kulinariske teknikker, men også kvalifisert til å lede og administrere en gastronomisk virksomhet. En ... Les mer

Bachelorstudiet i gastronomi tar sikte på å trene fagfolk spesialisert på kulinariske teknikker, men også kvalifisert til å lede og administrere en gastronomisk virksomhet. En fireårig trening som gjør at våre kandidater kan lede fremtiden for gastronomi. Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
4 år
Engelsk, Spansk
Campus
 

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Moncada, Spain

De viktigste konklusjonene fra undersøkelsen var som følger: - Det er en økende trend mot kravet til faglige kvalifikasjoner i gastronomi sektor. Denne profesjonelle tilnærmin ... Les mer

De viktigste konklusjonene fra undersøkelsen var som følger: - Det er en økende trend mot kravet til faglige kvalifikasjoner i gastronomi sektor. Denne profesjonelle tilnærming betyr at opplæringen er nå nødvendig i en serie av relaterte fagområder. I dag gastronomi trenger å bli sett fra et perspektiv som går utover praksisen med matlaging. Dette betyr at det nå er behov for egnede læringsmiljøer som kan hell kombinere gastronomi og næringsliv, matlaging og avkastning på investeringen. Utviklingen av gastronomi har resultert i involvering av en rekke vitenskapelige og tekniske problemer som for bare få år siden ikke hadde noe å gjøre med matlaging som et yrke. Vi trenger å utvide trenings horisonter for fremtidige fagfolk slik at vi kan utstyre dem med de verktøy og kunnskap de trenger for å ta med R & D + i inn i gastronomi ligningen som konkurransefaktor i sin praksis. Vårt mål er å utdanne fagfolk som er spesialisert på kulinariske teknikker og også godt kvalifisert til å håndtere en gjestfrihet etablering, enten her i landet eller i utlandet. Dette er ikke bare et spørsmål om å gi fremtidige kokker med all-round trening, er vårt mål å berike og utvikle sine faglige talenter og sette dem i stand til å utforme og administrere en gastronomi virksomhet over hele gjestfrihet serien. Vi utdanner våre studenter til å nå det høyeste nivået, produsere fagfolk som vet hvordan man skal utvikle forretningsplaner og sette prosesser på plass for å gi den rette typen service for sine mål kunder. I konklusjonen, søker å utstyre elevene med kunnskaper, ferdigheter og evner som gjør dem i stand til å oppnå dyktighet i gastronomi kombinert med kulinariske ledelse. - Gastronomi. Overføre kunnskap om matvaren og kulinariske teknikker, tar en grundig titt på natur, opprinnelse og sporbarhet av mat og drikkevarer og prinsippene sine prosesser. Trening studenter i disiplinene kvaliteten og sikkerheten av råvarer, matlaging og oppbevaring, kulinariske teknikker og prosesser og spise sunt. Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
4 år
Engelsk
Campus
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Lucerne, Switzerland

BHMS Business

Bachelor
01 Feb 2020
Heltid studier
3 år
Engelsk
Campus
 
Fontys University of Applied Sciences
Eindhoven, Netherlands + 2 Mer

Å finne friske produkter i dagens supermarkeder regnes som helt normalt. Men hvordan finner de veien til forbrukernes kjøpkurver? Hvordan produseres, pakkes, handles, transpor ... Les mer

Å finne friske produkter i dagens supermarkeder regnes som helt normalt. Men hvordan finner de veien til forbrukernes kjøpkurver? Hvordan produseres, pakkes, handles, transporteres og selges? Hvem utvikler nye matkonsepter? Og, veldig viktig, hvordan er det garantert at alt er i god stand, sunn og verdi for pengene? Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
48 måneder
01 May 2020
Engelsk, Tysk
Campus
 
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Austria

Pensum i International Wine Business bachelor-programmet dekker forretningsmessige, juridiske, vingrowing og vineremaking emner.

Pensum i International Wine Business bachelor-programmet dekker forretningsmessige, juridiske, vingrowing og vineremaking emner. Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
6 semestre
31 Mar 2020
Engelsk
Campus
 
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Paris, France

Med Bachelor i kulinarisk kunst, velg en pedagogisk vei for fortreffelighet og overta i 3 år den komplette, krevende matematiske know-how og lederkompetanse for å lykkes som e ... Les mer

Med Bachelor i kulinarisk kunst, velg en pedagogisk vei for fortreffelighet og overta i 3 år den komplette, krevende matematiske know-how og lederkompetanse for å lykkes som en kokk og / eller en leder i den internasjonale restaurantindustrien, eller å åpne din egen etablering . Minimér
Bachelor
02 Sep 2020
Heltid studier
3 år
Engelsk, Fransk
Campus
 
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Yssingeaux, France

Bachelor i fransk Pastry Arts of Ducasse Education gir deg mulighet til å overta i 3 år den komplette nødvendige kunnskap og lederkompetanse for å møte de høye forventningene ... Les mer

Bachelor i fransk Pastry Arts of Ducasse Education gir deg mulighet til å overta i 3 år den komplette nødvendige kunnskap og lederkompetanse for å møte de høye forventningene til bakverkfeltet. Velg en pedagogisk vei for excellence for å lykkes i din karriere som Entrepreneur - Pastry Chef. Minimér
Bachelor
02 Sep 2020
Heltid studier
3 år
15 Jul 2019
Engelsk
Campus
 
Aspira University College
Split, Croatia + 2 Mer

Kroatia har med suksess bygget opp statusen som et av de raskest voksende middelhavs gourmetmålene. Dens vekst og utvikling er basert på en rik gastro-oenologisk tradisjon, sa ... Les mer

Kroatia har med suksess bygget opp statusen som et av de raskest voksende middelhavs gourmetmålene. Dens vekst og utvikling er basert på en rik gastro-oenologisk tradisjon, samt på et økende tilbud på en rekke restauranter med et høy kvalitet utvalg av lokal gastronomi og ønologi. Minimér
Bachelor
01 Oct 2020
Heltid studier
Deltid
3 år
01 May 2019
Engelsk
Campus
 
University of Parma
Altavilla Vicentina, Italy + 1 Mer

Undervisningsprogrammet, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, forbereder studentene til å bli ekspert Food Systems-ledere. Programmet gir studentene den tv ... Les mer

Undervisningsprogrammet, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, forbereder studentene til å bli ekspert Food Systems-ledere. Programmet gir studentene den tverrfaglige kunnskapen som er nødvendig for å jobbe i nærings-, miljø- og naturressursforvaltning i matvaresektoren. Den profesjonelle profilen er i tråd med strategien for bærekraftig utvikling som er skissert i Europakommisjonens kommunikasjon om Innovasjon for bærekraftig vekst: En bioøkonomi for Europa. Minimér
Bachelor
01 Oct 2020
Heltid studier
3 år
Italiensk
Campus
 
Varna University of Management
Varna, Bulgaria
Bachelor
01 Oct 2020
Heltid studier
3 år
Engelsk
Campus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkey

Gastronomy and Culinary Arts inkluderer en filosofi om kunst og kultur, i tillegg til å være en vitenskap om å spise-drikke. Culinary Arts, som lenge har vært blant programmen ... Les mer

Gastronomy and Culinary Arts inkluderer en filosofi om kunst og kultur, i tillegg til å være en vitenskap om å spise-drikke. Culinary Arts, som lenge har vært blant programmene til forskjellige internasjonale universiteter og institutter, har også vært et samlingspunkt i Tyrkia. At kulturell struktur endres og turisme er den sektoren som utvikler seg raskt i Tyrkia, har spilt en betydelig rolle i dette resultatet. Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
8 måneder
Engelsk
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Netherlands + 2 Mer

Den International Food Business program er unik på mange måter, men først og fremst fordi det tilbys av en nederlandsk og en kanadisk universitet som begge tilbyr sin bachelor ... Les mer

Den International Food Business program er unik på mange måter, men først og fremst fordi det tilbys av en nederlandsk og en kanadisk universitet som begge tilbyr sin bachelorgrad til studenter som fullfører dette programmet, studenter studere både i Canada og i Nederland i løpet av de fire studieårene. Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
4 år
Engelsk
Campus
 
Mediterranea University of Reggio Calabria
Reggio Calabria, Italy

Matvitenskap og teknologi

Matvitenskap og teknologi Minimér
Bachelor
01 Oct 2020
Heltid studier
3 år
Engelsk
Campus
 
Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
Galway, Ireland + 2 Mer

Du vil ha en mulighet til å kombinere en trening posisjon i gjestfrihet og turisme industrien med høyskoleutdanning og konsentrere tidlige studier på ...

Du vil ha en mulighet til å kombinere en trening posisjon i gjestfrihet og turisme industrien med høyskoleutdanning og konsentrere tidlige studier på ... Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
3 år
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Netherlands + 2 Mer

Aeres University of Applied Sciences tilbyr studentene et studium i agri-food chain management rettet mot en ledelse karriere i en av følgende profiler:

Aeres University of Applied Sciences tilbyr studentene et studium i agri-food chain management rettet mot en ledelse karriere i en av følgende profiler: Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
Engelsk
Campus