BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i TV-studier Asia 2021

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

En fjernsynsstudier program kan være en utmerket måte å lære om hvordan TV og seere samhandle. Studentene kan lære om alt fra populærkultur til TV-produksjon, så vel som viktige faktorer og forhold som påvirker moderne industri.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

Bachelorgrad i TV-studier Asia

6 Resultater i TV-studier, Asia Filter

Bachelor i kommunikasjon i film

Hong Kong Baptist University School of Communication
Bachelor
sep. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Film- og TV-konsentrasjon gir bred opplæring i film, video og fjernsyn, med oppmerksomhet til relevante områder av teori, historie og praksis.

Les mer

Bachelor of Arts in Digital Television and Broadcasting

City University of Hong Kong
BA
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Hovedmålet er å trene studenter til å være profesjonelle i den digitale nye mediebransjen. Det setter studentene på spissen for ny medieteknologi og gjør dem i stand til å lær ...

Les mer

BA Film- og TV-produksjon

西交利物浦大学
BA
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

BA Film and Television Production er et intensivt, praksisbasert, kreativt program der du vil produsere innovativt medieinnhold. Din praksis vil omfatte dokumentarer og fiksjo ...

Les mer

BA i film, fjernsyn og kino design

جامعة عمان الأهلية
Bachelor
<
Fulltid
Engelsk
Arabisk
Campus

Seksjon ble etablert for å være den første av de College of Arts kjerne drama til جامعة عمان الأهلية , representerer det en videreføring og bekreftelse av sitt lederskap mello ...

Les mer

Bachelor of Arts (film

Amity University: Dubai
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

BA Film og TV Produksjon utvikler kreative ferdigheter og forbedrer konseptuell forståelse for å hjelpe elevene å lære historien om fortellingen.

Les mer

Bachelor i film og fjernsyn

Canadian University of Bangladesh
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Film og TV-programmet gir studentene en gylden mulighet til å lære de diversifiserte aspekter av TV journalistikk, tv-produksjon og filmproduksjon og kritikk.

Les mer