BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Teknisk tegning 2020/2021

Studenter som er interessert i å få bedre forståelse for et bestemt emne, kan bestemme seg for å forfølge en bachelorgrad etter videregående skole. Denne grunnutdanningen tar i gjennomsnitt fire år å oppnå.

Hva er en bachelor i teknisk tegning? Teknisk tegning er studieteksten, som kan brukes av arkitekter, ingeniører og mekanikere. Disse detaljerte tegningene gir instruksjoner for bygging av produkter, som mikrochips og bygninger. De nødvendige kursene vil avhenge av de tekniske tegningernes eksakte karakter, men kan omfatte beskrivende geometri, arkitektonisk grafisk uttrykk, arkitektonisk utkast og design, geometri for utkast, AutoCAD-leseferdighet, strukturelle utkast og elektriske systemer.

Vitenskapsmenn lærer manuelle og datamaskinstøttede tegningsteknikker, som forbereder dem til arbeid på et teknologisk avansert felt. De mekaniske evner sikrer at fagfolk kan representere produkter nøyaktig gjennom tegninger. Kommunikasjonsevnen forbedret i løpet av disse kursene kan hjelpe med studentens karriere og personlige liv.

Kostnaden for en bachelor i teknisk tegning kan avhenge av skolen, dens beliggenhet og varigheten av programmet. Undervisning kan til og med svinge på årlig basis. Derfor bør søkere undersøke graden de vil ha og skolen de håper å delta på.

Noen med en lavere grad i teknisk tegning kan ha mange karrieremuligheter. Konstruksjonskunnskapene som er lært, kan oversette karriere utenom teknisk tegning, men mange studenter fortsetter å bli arkitektoniske drafters, produksjonsdesignere, ingeniørfagfolk og elektronikkdravere. Vitenskapsmenn som håper å bli professorer eller konsulenter, kan trenge å fremme sin utdanning gjennom et mastergradsprogram.

En bachelor i teknisk tegning kan bli tilbudt på høgskoler, tekniske skoler og universiteter over hele verden. Det kan også være muligheten for online deltakelse. Hvis du vil lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

 

1 Resultater i Teknisk tegning Filter

Grad i teknisk arkitektur

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Grade teknisk arkitektur er den eneste undervist i Galicia gir rett til å utøve den regulerte yrket Teknisk Arkitekt. For denne opplæringen perioden er fire år.

Les mer