$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Turisme og serviceindustri i Pilar Argentina

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.Argentina er hjertet av høyere utdanning spesielt fra sin forskning orientert læreplan. Dette har gjort det mulig studenter til å få praktiske kunnskaper og ferdigheter, men også forbedre… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Argentina er hjertet av høyere utdanning spesielt fra sin forskning orientert læreplan. Dette har gjort det mulig studenter til å få praktiske kunnskaper og ferdigheter, men også forbedret praktisk kunnskap søknad. Dette har hjulpet forskere til å gi løsninger på landets problemer.

Pilar er en by i provinsen Buenos Aires, Argentina. Bare 40 minutter fra sentrum av Buenos Aires, mottar Pilar en stor tilstrømning av folk flytter for sin Industrial Park, den største i Sør-Amerika.

Minimér
Les mer om å studere i Argentina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Universidad de Ciencias Empresariales y Sociales (UCES)
Buenos Aires, Argentina +2 Mer

Graden gir kunnskap om geografi, lovgivning, turismearv, anvendt databehandling, historie, menneskelige ressurser, forretningsadministrasjon, samfunnsforskning og språk.

Graden gir kunnskap om geografi, lovgivning, turismearv, anvendt databehandling, historie, menneskelige ressurser, forretningsadministrasjon, samfunnsforskning og språk. -
Bachelor
Spansk
Campus