$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Turisme og serviceindustri i Nîmes Frankrike

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg uten… Les mer

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Vatel Nimes
Nîmes, Frankrike

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen.

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
sep. 2022
Campus