$close

Filtre

Se resultater

Deltid Bachelorgrader i Turisme i Frankrike 2021/2022

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon. En turisme utdanning kan lære de ferdighetene som trengs i reiselivsnæringen. Elevene kan lære om virksomheten og hvordan du effektivt planlegge go… Les mer

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

En turisme utdanning kan lære de ferdighetene som trengs i reiselivsnæringen. Elevene kan lære om virksomheten og hvordan du effektivt planlegge gode turer. Andre områder kan dekkes, inkludert fritid ledelse, kultur-turisme, event ledelse, bærekraftig reiseliv og markedsføring strategier.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Deltid Bachelorgrad studie i Turisme i Frankrike

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Formasup Campus
Bordeaux, Frankrike

Utvikle faglig kompetanse til deltakerne i turisme salgsteknikker, markedsføring og forretningsutvikling i turistnæringen.

Utvikle faglig kompetanse til deltakerne i turisme salgsteknikker, markedsføring og forretningsutvikling i turistnæringen. -
Bachelor
Deltid
Fransk
Campus