$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Portland i USA 2023

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Maine College of Art
Portland, USA

Animasjon og spillkunst (AG) hovedfag ved MECA utvikler en robust studiopraksis gjennom produksjon av verk på tvers av en rekke tradisjonelle og nye medier.

Animasjon og spillkunst (AG) hovedfag ved MECA utvikler en robust studiopraksis gjennom produksjon av verk på tvers av en rekke tradisjonelle og nye medier. -
Bachelor