BACHELORSTUDIES.NO

Bachelorgrader i Rutherford i USA 2020

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Rutherford er en landsby som ligger i Bergan County, New Jersey, USA. Kommunen ligger på en førsteklasses sted. Jo høyere utdanning elev kan ha en enkel tilgang til nabolandet høyere utdanning institutter.

Bachelorprogrammer i Rutherford i USA

treff Filter

Bachelor i utdanning

Felician University
Campus Heltid studier 4 år Januar 2020 USA Rutherford

Fullfør seks praktikplasser før du lærer (10 eller 12 uker hver), totalt 360 timer i ekte klasserom. I hver av disse seks semesterene vil du tilbringe en hel dag hver uke (tirsdag) i din praktikskole: Freshman Year - Katolsk skoleplassering; Sophomore Year - Spesialutdannelse plassering (ett semester) og en urban plassering (ett semester); Junior

Bachelor Kommunikasjon og journalistikk

Felician University
Campus Heltid studier 4 år Januar 2020 USA Rutherford

Som en kommunikasjon stor hos Felician, vil du lære å fortelle historier til verden! Vår nærhet til New York City gjør avdelingen til et ideelt sted å forberede seg på en karriere innen kommunikasjon, journalistikk eller videomaking. Du vil lære av fagfolk med bransjeerfaring i "verdens hovedstad", inkludert journalister i radio, fjernsyn og trykkjournalistikk.

Bachelor i fysikk og biovitenskap

Felician University
Campus Heltid studier 4 år Januar 2020 USA Rutherford

Er du nysgjerrig på de milliarder levende organismer som bor på planeten vår? Når du er en biologi major ved Felician University , vil du ha muligheten til å studere levende verden fra de minste cellene til massive økosystemer. Biologiske fag spenner over et bredt spekter av interesser som inkluderer anatomi og fysiologi, molekylærbiologi, økologi og evolusjon og helse-relatert biologi.