Bachelorgrad i internasjonal hotellets ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

programmet Bachelor i International Hotel Management Det er rettet mot kandidater som har bestått videregående skole studier eller opplæring syklus av høyere nivå, og tar sikte på etter hvert å trene fremtidige fagfolk overskriften for et hotell og turisme selskap.

Programmet undervises kan møte opplæringsbehov i hotell- og reiselivsnæringen, som tilbyr studentene spesialisert trening.

Undervisning metodikk: en vellykket kombinasjon og balanse mellom trening og universitet trening praksis som er tilpasset nye krav og aktuelle behov sektoren.

Vårt fakultet har høyt kvalifiserte lærere, alle fagfolk aktive. I tillegg har pensum en sterk internasjonal orientering som tillater elevene til å fungere i en global sammenheng, svarer til ambisjonene av yrket.

praksis

14 måneder fordelt over tre år, reiselivsbedrifter og hoteller på 4 til 5 stjerner validert av Vatel. Gevinst knyttet til realitetene i deres fremtidige yrke, utvikle ferdigheter for teamarbeid og opplever i miljøet som er rettet opplevelser.

språkkurs

Spansk (ikke-spansktalende studenter bør ha B2 nivået på spansk). Gradvis, studentene får undervisning på engelsk (opptil 30% av sine undervisningstimer).

Karrieremuligheter

Øvelse lederstillinger ved enhver turist eller hotellselskap.

OPPTAKSKRAV

  • Å ha videregående skole eller tilsvarende, eller høyere grad.
  • Overvinne tester Vatel egen tilgang.

Opptaksprosessen

  1. Fyll ut registreringsskjemaet for opptaksprøver.
  2. Utføre tester typen test og personlig intervju.
  3. Melding om testresultatet på opptak og registrering prosedyre

Agenda

Kjennskap til bransjen generelt og økonomi, strategi, markedsføring, business management og hotelldrift spesielt fokus på arbeidet med å utvikle ferdigheter og evner til hver elev.

kurs

ledelse: Gi terminologi og grunnleggende begreper. Forklar hvordan ledelse er et instrument for ledelse.

markedsføring: Tillate elevene å tilegne seg ferdigheter og evner som trengs for å forstå markedsføring og dens betydning i selskapet.

Human Resource Management: For å introdusere de grunnleggende prinsippene for menneskelige ressurser

datamaskiner: Opplæring i bruk av Internett og søke etter informasjon i et selskap. Oppdag kontor automatisering verktøy brukes til hotelldrift.

Business Economics: Gjør deg kjent med konseptet av selskapet, med sin plass i det økonomiske miljøet.

profesjonell kultur: Forstå fortiden for å forutse fremtiden. Vekke nysgjerrighet og stimulere smak for det som omgir oss, gastronomi og kunst av yrket.

eget bilde: Lære å administrere bildet, være klar over selv, jobbe selvfølelse og lære å kjenne andre. Alltid med respekt for andre.

ernæring: Å vite betydningen av ernæring i noen form for virksomhet, slik som forbereder, matlaging, gir eller serverer mat og drikke. Utvikle balanserte menyer som tar hensyn til de ernæringsmessige bidrag anbefalt for ungdom, voksne, idrettsutøvere, blant andre.

Høsting av vin: Å bringe studenter til en verden av vin, være i stand til å gjenkjenne de ulike typene, bearbeiding, vindyrking områder og lære å smake, tjene og anbefale riktig vin til den type mat.

Engelsk: Tilegne seg et teknisk nivå språk som kan utvikles effektivt i enhver internasjonal miljø.

F & B miljø og underholdning: Tilegne seg generell kunnskap om Hotel og Restaurant.

Praktiske anvendelser: Påfør i en reell situasjon praktisk kunnskap ervervet i løpet klasser på en resepsjon, restaurant, kjøkken eller andre avdelinger.

Ytterligere informasjon Bachelor i International Hotel Management i Spania, Barcelona og Andorra

Varighet: 3 år (36 måneder)

Pris:
Det første kurset 9,710 euro - (1,890 euro for registreringsavgift og 7,820 euro knyttet til den årlige skolepenger)
Den andre og tredje året: EUR 8530 - (710 euro registreringsavgift og EUR 7820 årlige skolepenger)

Requisitos:
Har godkjent Bachelor (eller tilsvarende for utenlandske studenter) eller høyere klasse fagopplæring Schools of Tourism og Hospitality.

Overvinne eget testsenter tilgang

Kvalifisering:
Bachelor i International Hotel Management undervist i Andorra og formelle kvalifikasjoner sertifisert av den franske stat.

Sist oppdatert aug. 2017

Om skolen

El equipo docente de Vatel está compuesto por profesionales en activo de la industria hotelera y turística, sólo así podemos garantizar que nuestros alumnos desarrollan sus conocimientos y capacidades ... Les mer

El equipo docente de Vatel está compuesto por profesionales en activo de la industria hotelera y turística, sólo así podemos garantizar que nuestros alumnos desarrollan sus conocimientos y capacidades conforme a las necesidades que hoy tiene el sector. Las tres piezas clave de nuestro modelo educativo : especialización, la adaptación al mercado, y el desarrollo de conocimientos y capacidades en un entorno global. Minimér
Andorra la Vella , Paris , Madrid + 2 Mer Mindre