Bachelorgrad i internasjonal gjestfrihet og turisme ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

UNDERGRADERT PROGRAM: 180 ECTS KREDIT

BA-graden er tildelt ved utgangen av tre års studie. Det er beskrevet som "Karriere-orientert program", noe som betyr at den direkte forbereder studentene til fagpersoners aktiviteter. Derfor, ved slutten av dette programmet, kan studenter som uteksaminerer, avhengig av deres personlige ambisjoner, gå direkte inn i arbeidsverdenen eller kan fortsette å studere for en mastergrad.

Dette programmet fokuserer på teoretiske fag (akademiske disipliner) og forståelsesevne (gjestfrihet og alle relaterte fasiliteter). Det gir kunnskap om lagarbeid og beslutningstaking. Programmet tilbyr en kombinasjon av operasjonelle ferdigheter og solid kunnskap om næringsliv, for å øke studentenes kunnskaper om generell ledelse og økonomi, avgjørende for denne profesjonelle karriereveien.

106160_106096_SchlassWiltzFotoclub.jpgFoto: Fotoklubb Wooltz

UNDERGRADSKURRIKULUM

GENERELL OVERVISNING AV PROGRAMMET

Modul BA ÅR 1 Studieplan (60 studiepoeng)

  • Inntektsforvaltning i Hospitality Management
  • Markedsføringsprinsipper (I)
  • Regnskap - Arbeidsbok og anvendt matematikk (I)
  • Ledelse av mat
  • Datasystem - Property Management System "OPERA"
  • Front Office Operations
  • Case Study - Student Personal Development Plan
  • Datasystemteknologi
  • Housekeeping Operations
  • Forskning Case Study - Lodging Management
  • FWP (I) - Endelig arbeidspapir (Forskning)
    • inntekter
  • Grunnleggende operativ praktikk av 12/13 uker (3 måneder)

Modul BA ÅR 2 Studieplan (60 studiepoeng)

  • Planlegging og kontroll for mat
  • Grunnlag for destinasjonsforvaltning
  • Organisasjon
  • Regnskap - arbeidsbok
  • Mat
  • Resort
  • Matsikkerhet
  • Matproduksjon
  • innkjøp
  • Forskning Case Study - Global Hospitality Mgmt. (Casestudie)
  • FWP (II) - Endelig arbeidspapir (Forskning)
    • (Menyplanlegging
  • Avansert operasjonsstipendium på 12 uker (3 måneder)

Modul BA ÅR 3 Studieplan (60 studiepoeng)

  • Markedsføring (III) - Salg og Reklame (HOTS)
  • Menneskelige ressurser - Tilsynsprosess
  • Case Study - Markedsføring
  • Gjestfrihet Organisasjonsteknikker
  • Ledelsesregnskap
  • Gruppevirksomhet
  • Internasjonale perspektiver Hotell
  • Utvikling
  • Fasiliteter og Design Management
  • Forskningssakstudie - Risikostyring
  • FWP III - Endelig arbeidspapir (relatert til modul 3028)
    • (Markedsføringsplan - "Strategy Devt.
  • Ledelse Internship på 12 uker (3 måneder)

106161_106097_chateau_VUE_AERIENNHervUMontaigu.JPG

Foto: Hervé Montaigu

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Our programs rigorously balance hands-on training with the supervisory and business knowledge students need, to become effective decision-makers within a complex hospitality organisation. Once you hav ... Les mer

Our programs rigorously balance hands-on training with the supervisory and business knowledge students need, to become effective decision-makers within a complex hospitality organisation. Once you have graduated from BBI, you will be equipped to take on meaningful responsibilities early on in your career, and be a productive team member, as from your first day in the job. Minimér